Connect with us

Revistateo.ro

Parazitii intestinali sunt o problema cu care multe persoane se confrunta. Din fericire, exista remedii naturiste prin care poti scapa de ei.

Naturiste

Remedii naturiste pentru a combate parazitii intestinali

Multi oameni se confrunta cu aceasta problema. Parazitii intestinali consuma hrana oamenilor sau se hranesc cu sangele lor. Au diferite forme si dimensiuni si pot cauza numeroase probleme de sanatate daca nu se iau masuri. Daca iti consuma hrana, atunci iti este mereu foame, insa nu vei lua in greutate. Alti paraziti se hranesc cu sange, ceea ce duce la anemie. Sunt mai multi factori care contribuie la aparitia parazitilor intestinali. Printre simptomele pe care le au oamenii ce se confrunta cu aceasta problema se numara: durerile abdominale, greata, voma, diareea, balonarea, oboseala, scaderea in greutate. Ce remedii naturiste te pot ajuta pentru a combate parazitii intestinali?

Remedii naturiste care te ajuta sa scapi de parazitii intestinali

Cuisoare. Cuisoarele au proprietati antibacteriene, antivirale si antifungice. Uleiul lor distruge parazitii intestinali, precum si ouale depuse de ei. Potrivit specialistilor, este singura planta care distruge in totalitate ouale depuse de paraziti.

Cimbru. Trezeste instinctul corpului de a se apara impotriva parazitilor, impiedicand raspandirea acestora. Va distruge microorganismele intestinale. De asemenea, cimbrul este un antibacterian natural, care inhiba dezvoltarea bacteriilor in corp.

Pelin. Problemele aparute la nivelul stomacului sunt tratate cu frunze si flori de pelin. Planta nu este recomandata in cazul femeilor insarcinate sau care alapteaza. Este eficient in tratarea parazitilor intestinali.

Usturoi. Are proprietati antifungice, iar lucrul acesta ajuta la eliminarea parazitilor intenstinali. Distruge microorganismele periculoase si curata corpul de metalele grele. De asemenea, tine la distanta insecte precum tantarii si capusele.

Ulei de oregano. Contine antioxidanti care previn efectele negative ale radicalilor liberi asupra corpului. De asemenea, ajuta in cazul in care apar parazitii intestinali.

Remediile naturiste de mai sus te pot ajuta sa elimini parazitii intestinali. De asemenea, in cazul in care te confrunti cu astfel de probleme, este necesar sa mergi si la medic. Recomandarile doctorului iti pot veni in ajutor pentru a scapa mai repede de problemele suparatoare.

Articole pe aceeasi tema:

5 solutii pentru a opri fermentatia intestinala

Ce boli ascunde constipatia

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Naturiste

To Top