Connect with us

Revistateo.ro

Remedii naturiste pentru a scăpa în TIMP RECORD de cearcăne

Naturiste

Remedii naturiste pentru a scăpa în TIMP RECORD de cearcăne

Cearcănele apar din mai multe motive însă toate pot fi definite simplu: un stil de viață inadecvat, ca să nu spunem prost. Lipsa orelor de somn necesare pentru refacerea organismului duce la cearcăne, precum și o alimentație nesănătoasă sau deshidratarea.

Cearcănele pot deveni istorie dacă știi cum să le tratezi, și, slavă Domnului, natura ne oferă o serie de produse cosmetice pe care le-ar invidia orice firmă de beauty. Castraveții, cartofii și mușețelul sunt doar câteva exemple de produse naturale care te scapă în timp record de cearcăne.

CITEȘTE ȘI: CEA MAI BUNĂ EMULSIE ÎMPOTRIVA CEARCĂNELOR

CASTRAVEȚII
Înmoaie discheta demachiantă în suc de castraveți timp de 5 minute și pune-o pe ochi vreme de 15 minute pentru a scăpa de cearcăne. Poți combina sucul de castravete cu diferite alte comori ale naturii precum cartoful. Amestecă suc de castraveți cu suc de cartofi (amidon) în cantități egale și îmbibă discheta demachiantă în el apoi aplică discheta pe ochi.

MUȘEȚELUL
Consumă ceai de mușețel înainte de culcare mai ales dacă știi că ai tulburări de somn. Mușețelul combate stresul și te relaxează oricât de agitată ai fi iar asta se traduce prin prevenirea cearcănelor.

CARTOFII
Datorită vitaminei C și a amidonului, cartofii sunt soluția-minune pentru a scăpa de cearcăne. Substanțele menționate albesc pielea astfel încât lumina care cade pe suprafața pielii se va vedea altfel, cearcănele fiind acoperite. Acesta poate fi considerat și un truc cosmetic pe bază naturistă.

Tot pentru combaterea cearcănelor pot fi folosite compresele cu ceai de tei, infuzia de petale de trandafiri, feliile reci de cartofi aplicate direct pe ochi sau uleiul din nuca de cocos care hidratează pungile de sub ochi.

Sursă foto: fashion365.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Naturiste

To Top