Connect with us

Revistateo.ro

Remedii naturiste pentru tratarea problemelor respiratorii

Naturiste

Remedii naturiste pentru tratarea problemelor respiratorii

Ghimbirul este unul dintre cele mai renumite remedii pentru problemele respiratorii, fiind utilizat de secole în tratarea astmului sau a infecțiilor căilor respiratorii. Smochinele sunt și ele foarte eficiente pentru tratarea acestei probleme, tratând inflamațiile tractului respirator și atenuând dificultățile de respirație. Consumă-le ca atare sau în salate și deserturi.Cel mai indicat este să le consumi crude, cel puțin de două ori pe săptămână.

CITEȘTE ȘI: ACAI-FRUCTUL MINUNE 

Uleiul de muștar restabilește respirația normală după dispnee și alte probleme respiratorii. Este recomandat pentru pacienții care suferă de astm sau infecții ale căilor respiratorii, fiind unul dintre cele mai bune medicamente naturiste. Usturoiul are proprietăți antioxidante, expectorante și antiinflamatorii, care îl transformă în remediul perfect pentru tratarea problemelor respiratorii cum ar fi bronșita și astmul. Acesta este folosit din cele mai vechi timpuri pentru a trata dificultățile în respirație.

În timp ce cofeina are numeroase efecte adverse, aceasta are proprietatea de a reduce și controla problemele respiratorii. Este un bronhodilatator care are rezultate nemiapomenite, mai ales atunci când este consumată fierbinte. Pe lângă cafea, uleiul de eucalipt este și el un remediu foarte eficient pentru tratarea congestiei nazale și a problemelor de respirație. Acesta ajută la descompunerea mucusului fiind recomandat pentru ușurarea respirației atunci când nasul este înfundat.

Unul dintre cele mai renumite alimente care tratează disfuncțiile respiratorii este mierea de albine. Aceasta conține uleiuri care ușurează acestea probleme. Este ideală consumată dimineața pe stomacul gol sau seara într-un pahar de apă călduță – nu fierbinte. Ceapa este și ea foarte eficientă pentru tratarea infecțiilor respiratorii. Este indicat să o consumi crudă, ori de câte ori ai astfel de probleme.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Naturiste

To Top