Connect with us

Revistateo.ro

Remedii pentru unghiile îngălbenite

Stiri

Remedii pentru unghiile îngălbenite

Unghiile îngălbenite sunt o problemă comună, care poate fi foarte frustrantă atunci când încerci numeroase remedii și nimic nu pare să dea roade. Vei constata că unghiile tale au îngălbenit atunci când ai purtat ojă un timp îndelungat, fără să iei o pauză. Bineînțeles că atunci când problema devine gravă trebuie să vezi un medic, pentru că s -ar putea să ai anumite deficiențe în organism, sau chiar probleme mai serioase. Totuși, poți începe cu aceste ingrediente care promit să remedieze problema unghiilor îngălbenite rapid și eficient!

Bicarbonatul de sodiu – amestecă o linguriță de bicarbonat de sodiu cu puțină apă și formează o pastă subțire. Înmoaie unghiile în această soluție timp de 5-6 minute și vei vedea rezultatele! Repetă acest pas ori de câte ori observi că unghiile tale au tendința de a-și modifica culoarea.

CITEȘTE ȘI: AFLĂ MAI MULTE DESPRE COSMETICELE ORGANICE

Apa oxigenată – dacă nu ai bicarbonat de sodiu la îndemână, îți poți înmuia unghiile în apă oxigenată și vei obține aceleași rezultate uimitoare. Partea mai puțin bună este că acest tratament nu funcționează instant, așa că va trebuie să îl folosești timp de 5 minute, mai multe zile de rând, pentru a obține rezultatele dorite.

Zeama de lămâie – acesta este un remediu cu adevărat natural, care reduce petele de pe unghii și le redă culoarea naturală. Este suficient să tai o lămâie în jumătate și să-ți înfigi degetele în ea pentru câteva minute.

Uleiul din arbore de ceai – menține unghiile sănătoase și curate. Are proprietăți antiseptice și îndepărtează eficient petele de. Masează unghiile cu acest ulei, chiar dacă nu ai unghiile galbene, pentru a preveni apariția acestei neplăceri. Trebuie să urmezi tratamentul timp de 2-3 luni pentru a vedea rezultatele, însă acestea sunt garantate.

Amintește-ți să aplici un strat de lac incolor înainte de culoare, mai ales dacă ești adepta nuanțelor închise. Alege un produs care nu conține substanțe toxice, fără parabeni, solvenți și acetonă.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top