Connect with us

Revistateo.ro

Remediu natural pentru maini imbatranite

Frumusete

Remediu natural pentru maini imbatranite

Ai mainile imbatranite si ai vrea sa repari acest lucru? Cu acest remediu natural vei putea sa redai elasticitatea pielii!

Acest remediul natural pentru maini imbatranite este ideal pentru orice doreste sa aiba o piele mai fina, mai elastica si hidratata. Imbatranirea prematura a mainilor este o problema cu care se confrunta multe persoane. Din pacate ingrijirea corespunzatoare  este deseori neglijata, iar in final se ajunge la un aspect neplacut care poate fi cu greu inlaturat.

Totusi, din fericire, poti apela la un remediu foarte simplu cate va hrani pielea in profunzime si va reda frumusetea mainilor tale. Ai nevoie doar de doua linguri de zahar brun, o lingura de ulei de cocos si o lingurita de scortisoara proaspat macinata. Amesteca toate aceste ingrediente pana ce obtii o pasta omogena. Maseaza-ti mainile intr-un mod delicat cu crema obtinuta, timp de cel putin 5 minute. Clateste-te cu apa calduta.

CITESTE SI: 5 LUCRURI PE CARE NU LE STII DESPRE UNTUL DE SHEA

CITESTE SI: REMEDII EFICIENTE PENTRU MAINI CATIFELATE

Poti apela la acest remediu de cateva ori pe saptamana. Vei indeparta celulele moarte si toxinele de la nivelul pielii, aceasta devenind mult mai hidratata si hranita in profunzime. Nu este necesar sa mai aplici o crema nutritiva sau hidratanta daca ai utilizat pasta cu ulei de cocos. Uleiul de cocos este extrem de hranitor si patrunde pana in cele mai adanci straturi ale pielii. Scortisoara are proprietati antibacteriene si contribuie la curatare.

Vei constata in scurt timp ca nu mai ai maini imbatranite si ca pielea ta este mult mai catifelata si mai fina. Ridurile vor incepe sa se reduca si pielea va avea un aspect mai tanar. Incearca si tu pasta cu zahar brun si ulei de cocos si nu iti va parea rau!

Sursa foto: aponiaesthetics.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top