Connect with us

Revistateo.ro

Remediul care te scapa de sinuzita si rinita in 5 zile

Naturiste

Remediul care te scapa de sinuzita si rinita in 5 zile

Acest remediu simplu te ajuta sa scapi de sinuzita si rinita in numai 5 zile!

Sinuzita reprezinta infectia sinusurilor intr-o masura mai mult sau mai putin grava. Ea poate fi acuta sau cronica si se manifesta prin congestie nazala, durere in gat, tuse, secretii nazale abundente si incolore. Majoritatea persoanelor au o sensibilitate crescuta si prezinta dureri de cap atunci cand se apleaca in fata, din pricina presiunii care ajunge in sinusuri.

Rinita, de pe cealalta parte, este o afectiune inflamatorie a mucoasei nazale care poate fi alergica, infectioasa, sau chiar hormonala. Rinita se manifesta prin obstructie nazala, rinoree, stranut si ochi inlacrimati. Indiferent de forma cu care te confrunti, rinita reprezinta o afectiune extrem de suparatoare de care scapi cu greu.

CITESTE SI: GURA ITI OFERA INFORMATII PRETIOASE DESPRE ORGANISMUL TAU

CITESTE SI: CUM SCAPI DE PIETRELE LA RINICHI CU CEAIUL DE MACESE

Remediul prezentat mai jos te poate ajuta sa scapi de sinuzita sau rinita in doar 5 zile, fara eforturi foarte mari. Este vorba despre o combinatie unica intre doua ingrediente: otetul din cidru de mere si ghimbirul. Pentru a prepara acest remediu trebuie sa urmezi cativa pasi simpli. Razuieste o bucata de ghimbir si amestec-o cu cateva linguri de otet din cidru de mere. Pune amestecul intr-un borcan de sticla curat si dezinfectat si lasa ingredientele la macerat timp de 10 zile, la temperatura camerei.

Pentru cele mai bune rezultate trebuie sa inhalezi acest amestec timp de 5 minute in fiecare dimineata. Daca simptomele se manifesta intr-un mod agresiv poti sa pui compozitia intr-un prosop curat pe care sa il tii pe gat, aproximativ 5 minute in fiecare seara. In doar 5 zile vei scapa de sinuzita si rinita si te vei simti mult mai bine, fara sa utilizezi alte medicamente.

Daca totusi simptomele persista, este indicat sa vezi un medic. S-ar putea sa existe anumite complicatii! Acesta este un remediu naturist, care nu inlocuieste un tratament medicamentos.

Sursa foto: inlifehealthcare.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Naturiste

To Top