Connect with us

Revistateo.ro

Naturiste

Remediul împotriva tusei persistente. Se văd rezultatele după o singură ceașcă

În sezonul rece, multe persoane se confruntă cu probleme ale plămânilor. Răcelile puternice sau temutele pneumonii duc la probleme respiratorii grave care, dacă nun sunt tratate, se pot agrava și complica.

Iată în articolul de mai jos cum îți poți curăța plămânii încă din prima zi cu un remediu la îndemâna tuturor.

Diferitele studii au arătat faptul că ovăzul este unul dintre cele mai valoroase alimente, deoarece conține extrem de mulți nutrienți. Pe lângă vitamina A, lecitină, vitamina B, aminoacizi, proteine, fier, niacină, zinc, biotină, calciu, acesta mai conține și fosfor, iod și magneziu.

În plus, ovăzul poate fi folosit și dacă te confrunți cu probleme ale intestinului și după operații ale stomacului sau vezică biliară, ulcer gastric, probleme ale glicemiei ori ale rinichilor.

Iată mai jos un remediu făcut din ovăz care este foarte eficient în tusea copiilor și nu numai. În plus, îmbunătățește și sistemul imunitar.

Dacă te confrunți cu tuse persistentă și nimic nu te scapă de această problemă, prepară acest remediu acasă. Ai nevoie doar de o singură ceașcă pentru a elimina mucusul și pentru a întări sistemul imunitar.

Iată de ce ai nevoie:

– 1 cană de apă

– 200 de grame de miere

1 ceașcă de ovăz.

Aceste ingrediente sunt suficiente pentru a ține o cură de 4 – 5 zile.

Cum se ia acest tratament

Se spală bine ovăzul apoi se pune într-un bol mic împreună cu o cană cu apă. Se pune ovăzul într-o cratiță și se lasă să fiarbă timp de câteva minute, având grijă să nu se ardă sau să se lipească. Se lasă să se răcească și se adaugă mierea. Se așteaptă până dimineața înainte de a administra acest remediu. De dimineață, se scurge ovăzul și se pune lichidul rămas într–un borcan de sticlă, care se ține la frigider.

Pentru cele mai bune rezultate, tratamentul ar trebui luat timp de 40 de zile. Înainte de fiecare masă se iau 30 de ml din acest tratament. Se face o pauză de câteva.

Citește și: Remediu împotriva cancerului. Se iau doar patru linguri pe zi și boala dispare

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Naturiste

To Top