Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Remediul pentru durerile de articulații. În doar 7 zile observi o îmbunătățire majoră

Multe persoane se confruntă în fiecare zi cu dureri ale articulațiilor sau cu dureri ale spatelui. Postura incorectă la birou ori în timpul mersului sunt adesea de vină pentru apariția acestor dureri.

Nu trebuie să uităm, însă, nici faptul că o greutate în exces presează oasele și articulațiile, iar în timp, corpul are de suferit. Așadar, persoanele care au o greutate normală au mai puține șanse de a suferi de asemenea dureri.

Multe persoane încearcă să ignore durerile apărute și să le trateze fie cu calmante, fie cu creme care nu reușesc să oprească durerile decât pentru scurt timp.

Din păcate, aceste probleme de sănătate nu se pot rezolva de la sine, iar dacă nu se iau măsuri, corpul are în timp de suferit.

Există, însă și soluții naturale pentru a scăpa de aceste probleme, pentru totdeauna. Nu este nevoie să mai apelezi la tratamente care pot cauza dependență în timp, iar ingredientele acestui remediu se află chiar în bucătăria ta.

Pentru ca acest tratament să dea roade, trebuie urmat timp de 30 de zile, fără pauză. Ai nevoie de următoarele ingrediente:

– apă rece

– 150 de grame de gelatină

În fiecare zi se pun câte cinci grame de gelatină în apă rece și se lasă peste noapte, după ce se amestecă bine. Nu se ține la frigider. Consumă acest amestec în fiecare dimineață, pe stomacul gol, timp de 30 de zile. Vei observa o mobilitate mai bună, încă din prima săptămână de tratament. După o lună de tratament, fă pauză timp de șase luni, apoi repetă tratamentul, în cazul în care simți că mai ai nevoie.

Băutura se poate consuma și cu miere sau iaurt

Dacă nu suporți gustul gelatinei, poți adăuga puțină miere, iaurt sau suc de fructe.

Această băutură este extrem de eficientă deoarece gelatina este produsă din piele de animal, ligamente, tendoane și oase. Conține aminoacizi care ajută ca țesuturile să se recupereze mai ușor.

Gelatina este foarte bună pentru sistemul imunitar și poate, de asemenea, să consolideze ligamentele. Se poate preveni, de asemenea, osteoporoza.

Citește și: Tratament împotriva căderii părului. Efectele sunt vizibile de la prima utilizare

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top