Connect with us

Revistateo.ro

chipsuri

Stiri

Renunta la gustarile de la magazin! Fa chipsuri aromate la cuptor. Vezi cum!

Chipsurile din cartofi cumparate de la magazin dau dependenta si tu simti nevoia sa mananci din ce in ce mai multe. Alege aceste variante din alte legume, pe care le faci chiar tu si le poti manca linistita!

Parca nu te poti uita la un film sau o emisiune fara sa rontai ceva? Ei bine, popcornul si chipsurile din comert consumate in exces se transforma in grasime si sigur nu vrei sa te ingrasi!

Asa ca de ce sa nu pregatesti chiar tu chipsuri la cuptor, aromate cu diverse condimente delicioase. Se fac simplu si nu te vei mai simti vinovata cand le mananci.

CITESTE SI: 10 gustari delicioase care te ajuta sa ai un ABDOMEN IMPECABIL

CITESTE SI: 3 zile de dieta de detoxifiere cu ANTIOXIDANTI

Tine cont ca legumele trebuie taiate cat mai subtiri, pentru a fi mai crocante si ca aromele conteaza foarte mult pentru gustul preparatului final.

Chipsuri de dovlecei – Spala-i bine si nu le curata coaja. Taie-i felii subtiri si intinde-i pe o tava tapetata cu hartie de copt. Stropeste-i cu zeama de lamaie din belsug si presara sare. Coace-i la foc mic, timp de aproximativ 30 de minute, intorcandu-i la fiecare 10 minute. Ai grija sa nu se arda!

Chipsuri de varza – Nu, nu este nicio greseala! Exista chipsuri de varza si sunt foarte sanatoase si gustoase. Ai nevoie de 250 grame de frunze de varza, 2 linguri de ulei, o lingurita de boia dulce sau picanta, cimbru si o lingurita de sare. Stropeste frunzele de varza cu ulei si condimente, apoi aseaza-le pe un singur strat pe o tava, la foc mediu. Tine-le 25 de minute. Daca nu ai loc intr-o singura tava, foloseste doua vase si coace-le in acelasi timp. Trebuie doar sa inversezi pozitia tavilor dupa 10 minute de coacere.

Chipsuri de pastarnac si condimente indiene – Pastarnacul este atat de sanatos, incat e pacat sa nu il folosesti. Taie-l felii subtiri, dupa ce l-ai curatat de coaja, apoi presara pe el sare, chilli si turmeric. Va fi delicios.

Chipsuri de morcov, sare si miere – Daca pana acum ai acceptat sugestiile, asta chiar ti se pare complet nepotrivita! Ei bine, mai gandeste-te! Migdalele in miere sunt delicioase, caramelul sarat, la fel – de ce sa nu gusti si morcovi in combinatie cu sare si miere.

Incearca aceste chipsuri si sigur vei descoperi cum slabesti cu un gust delicios!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top