Connect with us

Revistateo.ro

Reteta anti-cancer a calugarului Elefterie de la Manastirea Dervent

Naturiste

Rețeta anti-cancer a călugărului Elefterie de la Mănăstirea Dervent

Călugărul Elefterie de la Mănăstirea Dervent era cunoscut pentru sfaturile sale pline de spiritualitate, dar și pentru remediile naturiste pe care le recomanda enoriașilor.

Părintele Elefterie de la Mănăstirea Dervent era un vindecător al trupurilor și sufletelor celor care i se confesau. „Pe lângă cunoștințele medicale, părintele avea mare dragoste pentru oameni. A fost căutat de cei bolnavi la Dervent, Agapia și Secu și până astăzi acești oameni vin la mormânt, mai ales cei vindecați, pentru a-i mulțumi și pentru a-și arăta recunoștința”, spune starețul mănăstirii, scrie adevărul.ro.

Printre bolile pe care le trata se numără și cancerul, una dintre cele mai cumplite maladii. Rețeta anti-cancer a părintelui Elefterie este făcută din ingrediente 100% naturale.

Rețeta anti-cancer a călugărului Elefterie

Ingredientele necesare:

– 4 grame de lăptișor de matcă;
– 1,5 kilograme de miere naturală de salcâm;
– 300 de grame de polen măcinat;
– 150 de grame de tinctură de propolis;
– 200 de mililitri de ser fiziologic.

Ingredientele se amestecă într-un recipient din sticlă, iar pasta vindecătoare se pune la frigider. Se iau trei linguri din această compoziție cu o jumătate de oră înainte de fiecare masă principală a zilei.

Termenul de valabilitate al acestui remediu este de 30 de zile, notează site-ul almeea.ro.

Cancerul este una din cele mai cumplite boli. Afecțiunea se caracterizează prin multiplicarea anormală și necontrolată a celulelor. Celulele canceroase pot fi anihilate dacă boala este descoperită din timp. Atunci când boala avansează foarte mult, celulele se pot desprinde din tumora mamă și pot afecta întregul corp. Cancerul este una din puținele boli care se extinde în tot corpul.

CITESTE SI: Senzatia de piele de gaina si cancerul

Factorii de risc ai cancerului sunt tutunul (30%), infecțiile netratate (10%), alimentația nesănătoasă (33%), factori legați de sănătatea reproducerii (7%), lumina solară și radiațiile ionizante.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Naturiste

To Top