Connect with us

Revistateo.ro

Reţeta de agăţat a femeilor timide

Cuplu

Reţeta de agăţat pentru femeile timide

Reţeta de agăţat pentru femeile timide.

Ieşi din casă. Acesta este primul pas pe care trebuie să-l faci pentru a lăsa timiditatea deoparte şi a cunoaşte oameni noi. Mergi în oraş cu prietenele, du-te într-un club şi distrează-te. Este posibil ca până dimineaţa să-ţi găseşti jumătatea, sau măcar să te alegi cu câteva numere de telefon. Nu va sta nimeni la geamul tău, aşteptând să te scoată în oraş ori să-ţi pună un inel pe deget.

Mizează pe stilul personal şi pe look. Chiar dacă unele femei se emoţionează atunci când merg la o primă întâlnire, sunt anumiţi factori care te pot scoate în evidenţă fără prea mare efort.Diferenţiază-te de ceilalţi şi fă-te remarcată prin ţinute care să vorbească ele pentru tine, cel puţin până te mai relaxezi puţin. O îmbrăcăminte adecvată personalităţii tale îţi creşte şansele de a găsi pe cineva pe gustul tău.

Încearcă o abordare mai agresivă. Timiditatea inseamnă de multe ori şi o lipsă a încrederii în propria persoană. Drept urmare, respiră adânc, fii cât mai directă şi hotărâtă, iar lumea va începe să te remarce în felul în care îţi vei dori. Nu e nevoie să spui prea multe. Un zâmbet fermecător şi un simplu “bună” atunci când treci pe lângă un bărbat de care-ţi place va fi mai mult decât suficient să întoarcă privirea către tine şi să-şi dorească să te cunoască.

Nu monopoliza discuţia. Referitor a punctul anterior, ai grijă să nu cazi în extrema cealaltă. Sigur, un bărbat va dori să afle mai multe despre tine, dar lasă-l să descopere asta pe parcurs, nu-i povesti toată viaţa ta într-o singură seară. Arată că şi tu vrei să afli mai multe despre el.

Timiditatea poate să fie un avantaj. Încearcă să înţelegi că reticenţa nu este neapărat un lucru rău, doar că trebuie s-o modelezi astfel încât să devină o calitate. Ok, ai stabilit o întâlnire cu cineva şi nu ai idee cum trebuie să procedezi. Până îţi dai seama de cum vor evolua lucrurile şi ce trebuie să faci, încearcă să stabileşti contactul vizual cât mai mult, căci asta denotă încredere de sine şi siguranţă. Joacă-e cu părul în timp ce schimbaţi câteva vorba şi nu uita de zâmbet, mai ales când vă salutaţi. Asta îl va face să te îndrăgească, iar pe tine să te relaxeze, pentru a avea parte de o întâlnire de vis.

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top