Retete de Paste
Reteta de Paste: Salata de oua
Ouale sunt vedetele Sarbatorilor Pascale. Fie ca sunt fierte si vopsite, fie ca sunt folosite in rulade/ droburi sau sunt umplute, sunt nelipsite de pe masa de Paste. Iti prezentam o reteta de salata de oua cu totul delicioasa.
Salata de oua: Ingredientele necesare
– 8 oua;
– o ceapa;
– 3 linguri de maioneza;
– 2 linguri de mustar;
– sare;
– boia de ardei;
– praf de usturoi din comert;
– sare si piper dupa gust.
Cum se prepara:
1. Inainte de toate, pune la fiert ouale. Decojeste-le si pastreaza-le intr-un castron din plastic.
2. Combina ouale cu maioneza in castron dupa ce le toci. Adauga apoi mustarul dupa ce ai amestecat bine ouale tocate cu maioneza.
3. Toaca ceapa marunt si toarn-o peste amestecul de oua, maioneza si mustar. Dupa aceea, adauga si restul condimentelor.
CITESTE SI: Reteta de Paste: Friptura de fazan
CITESTE SI: Reteta de Paste: Briose aperitiv cu cascaval si oua
CITESTE SI: DROB DE MIEL. Cum se prepară acest preparat tradiţional popular de Paşte. 3 metode
4. Acopera salata de oua cu o bucata de staniol si pune-o apoi la frigider. E important de mentionat ca aceasta salata se serveste intotdeauna rece. Poti adauga putin otet balsamic pentru gust, insa ai grija sa nu exagerezi. E usor sa ruinezi tot ce ai facut pana acum.
5. Salata de oua poate fi servita impreuna cu salata verde sau felii de rosii. Poate fi consumata si cu cartofi frantuzesti sau cartofi pai. Acum ca e gata, nu ramane decat sa iti uram pofta buna!