Retete de Paste
Reteta de Paste: Tort cu fructe
Daca iti doresti sa pregatesti un desert de Paste, atunci ai putea lua in calcul si reteta de tort cu fructe. Nu ai nevoie de multe ingrediente, se prepara usor, iar rezultatul va fi pe placul intregii familii. Afla cum se prepara aceasta reteta de Paste.
Reteta de Paste – Tort cu fructe
Pentru aceasta reteta ai nevoie de urmatoarele ingrediente:
– 1 kg de iaurt
– 400 de grame de piscoturi
– 5-6 linguri de zahar pudra
– 5 plicuri de gelatina
– 500 de grame de frisca
– 300 de grame de fructe (pot fi fructe din compot sau fructe proaspete, taiate)
Pentru a pregati acest tort vei proceda astfel:
1. Foloseste piscoturile pentru a tapeta o tava dreptunghiulara.
2. Pune in apa 3 plicuri de gelatina, respectand indicatiile scrise pe ambalaj.
3. Amnesteca intr-un recipient frisca, zaharul si iaurtul. Amesteca bine, pana vei obtine o compozitie cremoasa.
4. Peste aceasta compozitie se pune gelatina.
5. Se amesteca bine, dupa care, compozitia se adauga peste piscoturile din tava.
6. Dupa aceea, tava cu toate ingredientele se lasa la rece.
7. Cand crema din tava incepe sa se inchege, se pot adauga fructele.
8. Se pun in apa si celelalte doua plicuri de gelatina, respectand indicatiile scrise pe ambalaj.
9. Peste fructele din tava se adauga gelatina din cele doua plicuri.
10. Tortul obtinut se lasa la rece timp de cateva ore. Asteptati sa se inchege gelatina. Apoi, desertul poate fi taiat si servit.
Pofta buna!
Articole pe aceeasi tema:
Reteta de Paste: Pasca cu crema de branza si fructe
Reteta de Paste: Chec dietetic