Connect with us

Revistateo.ro

Tortellini panna prosciutto e funghi

Retete internationale

Reteta lui Antonio: Tortellini panna prosciutto e funghi

Antonio Passarelli a gatit de ziua lui TEO o reteta speciala: Tortellini panna prosciutto e funghi.

Ingrediente Reteta lui Antonio Passarelli.

  • 500g de tortellini cu prosciutto
  • 300 ml smantana
  • 400 g ciuperci proaspete
  • 1 lingura de ulei de masline
  • Sare
  • Piper
  • 80 g de parmezan ras
  • Ulei de masline extravirgin

Mod de preparare

Se taie sunca presata fasii, se rumeneste in tigaie impreuna cu 1 lingura de ulei de masline, se adauga ciupercile taiate bucati mari.
Se fierb tortellini, se adauga dupa aia tortellini fierte la sunca si ciupercile gatite, se amesteca cu smantana si apoi se presara peste tot cu parmezan

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Retete internationale

To Top