Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Reteta lui Nadine pentru DINTI ALBI

Indragita cantareata si prezentatoare tv Nadine Voindrouh cunoaste o serie de retete miraculoase pentru a ramane vesnic tanara si frumoasa. Aceasta are propria sa metoda de ingrijire a dintilor.

Nadine, cunoscuta de la „Vorbeste lumea” (PRO TV), este una dintre cele mai frumoase femei din showbiz, fiind totodata si o puternica voce a cauzelor sociale (a militat pentru rezolvarea situatiei maidanezilor, printre altele).

Aceasta a dezvaluit trucul pe care il foloseste pentru a avea dinti cat mai albi.

„Pentru dinti, folosesc pasta de dinti naturală cu uleiuri si plante si toata ziua mananc cuisoare. Niciodata guma, ci cuisoare.

Rad toti prietenii de mine ca in cutii frumoase de metal, in loc sa am guma sau bombonele am cuisoare. Cuisoarele sunt un antibacterian natural si lasa si un miros parfumat gurii”, a declarat vedeta pentru apropotv.ro

CITESTE SI: Cel mai simplu procedeu pentru albirea dintilor. Ce ingrediente trebuie sa combini

CITESTE SI: 4 metode IEFTINE prin care sa iti ALBESTI dintii. Nu ai sa crezi ce spune punctul 3!

Frumoasa prezentatoare stie ce stie. Cuisoarele chiar fac treaba buna pentru dantura. Acestea contin eugenol, o substanta ce combate infectiile si inflamatiile.

Cuisoarele sunt recomandate in special pentru problemele gingivale prevenind formarea cheagurilor de sange din cavitatea bucala. Cuisoarele indeparteaza infectiile din gura si mentin respiratia proaspata.

Cuisoarele au ulei esential in proportie de 20%, iar pe langa acest ulei, se mai adauga taninurile, sterolii, flavonoidele si glicozidele, toate aceste elemente extrem de importante pentru un sistem imunitar functional.

nadine-27102015-3

CUISOARELE COMBAT SI DURERILE DE DINTI

Durerea neplacuta de masea poate fi calmata cu introducerea cuisoarelor in cavitatea maselei cariate.

Mesteca un cuisor de 3-4 ori pe zi si maseaza dintii si gingia cu un tampon de vata inmuiat. Cuisoarele previn si eruptiile dentare si extinderea cariilor deja existente.

Sursa foto: Facebook Nadine, protv.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top