Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Rețeta miraculoasă cu lăstari de pin și crenguțe de brad împotriva cancerului

Una dintre licorile știute doar de bătrâni are ca ingrediente muguri și lăstari de pin, apa de izvor și crenguțele de brad. Se știe că pinul are efecte miraculoase, fiind cunoscută și ca plantă medicinală, în special în afecțiunile cronice.

Cum se prepară licoarea magică cu brad:
Alegeți o oală emailată de 10 litri și puneți în ea muguri și lăstari de pin, însă fără partea lemnoasă. Umpleți vasul în proporție de 1/2 cu aceste ingrediente la care adăugați apoi 3 crenguțe de brad medii sau lungi. Peste aceste plante care se găsesc gratuit în natură, turnați apă de izvor sau apă de fântână.

CITEȘTE ȘI: CAFEAUA VERDE REZOLVĂ O PROBLEMĂ CU CARE SE CONFRUNTĂ 80% DINTRE FEMEI

Puneți vasul cu crenguțele de brad și mugurii de pin pe foc, timp de o oră și jumătate. Acoperiți apoi vasul cu o pătură sau o folie termoizolatoare pentru trei zile. În cea de-a treia zi, fierbeți din nou compoziția din vas timp de o oră și 40 de minute.

Imediat după răcire, turnați compoziția din vas în câteva sticluțe mai mici și încercați să nu risipiți nici măcar o picătură din această rețetă-minune.

Cum se ia această rețetă:
Înainte de fiecare masă, de patru ori pe zi, și nu mai mult de 100 ml odată. Dacă doriți să vindecați copiii cu această licoare, reduceți doza la jumătate: ori 200 ml pe zi, înainte de masa de prânz și cină, ori 50 ml înainte de cele 4 mese ale zilei.

Pe lângă prevenirea formării celulelor canceroase, această licoare din bătrâni curăță intestinul subțire în integralitate, rinichii și dezinfectează căile urinare.

Sfaturile din acest articol sunt oferite strict cu rol informativ și nu substituie un control amănunțit la medicul specialist.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top