Stiri
REȚETĂ PAȘTE: Ciorbă ardelenească de miel
REȚETĂ PAȘTE: Ciorbă ardelenească de miel. Dacă vrei să-i impresionezi pe cei dragi cu o ciorbă delicioasă, îți sugerăm să încerci varianta ardelenească de ciorbă de miel.
Iată de ce ai nevoie: 3 morcovi, 2-3 cepe, 3 rădăcini de păstârnac, 1 țelină, 1 legătură de pătrunjel, 1 legătură de leuștean, 1 kilogram carne miel, 1 pahar orez, 2 gălbenușuri, 2 foi dafin, smântână, piper, sare.
Truc: Foloseste capul de miel, cartilagiile si oasele cu maduva pentru o aroma mai puternica.
CITEȘTE ȘI: Cum să vopsești ouăle de Paști fără coloranți
REȚETĂ PAȘTE: Ciorbă ardelenească de miel. Cum o prepari? Pentru început, taie mărunt ceapa, dă morcovii pe răzătoare și călește carnea de miel cu puțin ulei. Adaugă aproape 3 litri de apă, iar când carnea este aproape fiartă, adaugă țelina tocată mărunt, păstârnacul tăiat cuburi și orezul. Completează cu apă dacă este necesar.
REȚETĂ PAȘTE: Ciorbă ardelenească de miel
După ce au fiert toate bine, adaugă condimentele, foile de dafin și gălbenușurile frecate în prealabil cu smântână. La final, ciorba de miel se servește garnisită cu verdeața tocată mărunt.
Poftă bună!