Deserturi
Reteta simpla de Brownies
Reteta simpla de Brownies
Ingrediente brownies
Ciocolata neagra – 170gr
Ciocolata cu lapte- 170gr
Unt – 400g
Oua – 10 buc
Zahar – 375gr
Faina – 175gr
Cacao – 140gr
Cafea macinata – 15gr
Esenta de vanilie – 15ml
Vodka – 15ml
Coaja de portocala – 1 buc
Ciocolata impreuna cu untul se pun pe bain marie la topit. Ouale se separa, iar albusul impreuna cu zaharul se bat tare la viteze mare. Intr-un vas separat se amesteca galbenusurile impreuna cu faina, cacaoa, cafeaua macina, esenta de vanilie, vodka si coaja de portocala.
Cand ciocolata cu untul s-au topit, incorporeaza-le in mixul de ou cu ingrediente uscate. Adauga lejer apoi, albusul batut cu zahar. Intr-o tava tapetata cu fartie de copt pune aluatul si coace-l 25 minute la 180 grade in cuptorul preincalzit.
Daca iti plac alunele, dupa ce ai pus aluatul in tava, presara un mix de alune peste acesta. Poti folosi alune de padure, arahide, migdale, caju sau nuci.
Daniel
2014-06-29T22:49:05+03:00 at 2014-06-29T22:49:05+03:00
Buna seara
Banuiesc ca este o eroare in legatura cu cantitatea de zahar (875 gr)!?
Cu stima
Daniel
Adrian Vrauko
2014-06-30T02:19:46+03:00 at 2014-06-30T02:19:46+03:00
Buna seara Daniel,
Multumim pentru atentionare. Am corectat acum!
maria
2014-06-30T15:54:24+03:00 at 2014-06-30T15:54:24+03:00
400 g – unt?