Pui
Reteta zilei: Piept de pui in sos de soia, cu garnitura de broccoli
Mod de preparare Piept de pui in sos de soia, cu garnitura de broccoli:
1. Incalziti cuptorul la 190° C.
2. Intr-o tava, intindeti hartie de copt, amestecati bucatelele de piept de pui cu cu cele doua linguri de amidon de porumb si aseaza-le in tava. Lasa-le acolo pana se coc, aproximativ 12 minute.
3. Intre timp, intr-o cratita medie, se incinge uleiul, apoi se adauga usturoiul si ghimbirul si se tin cca. 2 min, amestecand continuu. Se adauga supa de pui, sosul de soia, sosul Hoisin, otetul, mierea si sosul de chili si se lasa pe foc aprox. 3 min.
4. Amidonul ramas (o jumtate de lingura) se amesteca cu 2 linguri de apa si se adauga peste compozitie. Se mai tine 30 de sec, pana cand amestecul incepe sa se ingroase.
5. Carnea scoasa din cuptor se adauga peste compozitia anterioara si se amesteca.
6. Se serveste alaturi de broccoli si orez brun.
Continut caloric per portie: Calorii: 331,1, Grasimi: 6,6 g, Grasimi saturate: 1,2 g, Colesterol: 72,7 mg, Sodiu 360,6 mg, Carbohidrati: 38, 5 g, Zaharuri: 5,9 g, Fibre: 4,2 g, Proteine: 29,5 g.
Pofta buna!
Sursa: topfitness.ro
G
2014-03-11T22:30:02+02:00 at 2014-03-11T22:30:02+02:00
Ce simplu si frumos ar fi daca ati lasa reteta asa cum a fost conceputa de chinezi…totul facut in wok!