Connect with us

Revistateo.ro

Rețete de smoothie de broccoli

Cura de Slabire

Rețete de smoothie de broccoli

Din ce în ce mai multă lume înțelege sănătatea licorilor verzi și le include în dietele de slăbire, un smoothie de broccoli fiind la fel de consumată de cei care doresc să slăbească sănătos ca și cum ar bea o cafea dimineața.

Unul din motivele cele mai importante pentru care îți recomandăm un smoothie de broccoli este faptul că, prin sucul obținut din această legumă, nutrienții vor ajunge mai repede la sânge și îl vor oxigena imediat. Smoothie-ul de broccoli este considerat de mulți nutriționiști și medici chiar o masă oarecare, având în vedere bogăția nutrienților din această plantă verde.

CITEȘTE ȘI: DIABETUL AFECTEAZĂ GRAV CREIERUL. IATĂ CUM!

Broccoli conține vitamina A, are proprietăți antioxidante puternice (un lucru elementar într-o dietă de slăbit este curățarea corpului de toxine), cantități de vitamina C. De fapt, 200 de grame de broccoli conține de trei ori mai multă vitamina C decât necesarul zilnic al fiecărei persoane.

REPORTAJE

Iată două rețete simple de smoothie de broccoli:
REȚETA 1:
Ingrediente: 100 grame broccoli, 1 mango și o portocală
Spălați bine cele trei ingrediente înainte de a le trece prin storcător sau blender
Amestecați cele trei ingrediente cu ajutorul unui blender și veți obține sucul dorit repede și simplu. Se poate consuma rece și puteți adăuga piper pentru un gust mai special

REȚETA 2:
Ingrediente: 100 grame broccoli, un morcov și un kiwi
Spălați bine cele trei ingrediente înainte de a le trece prin storcător sau blender
Amestecați cele trei ingrediente cu ajutorul unui blender și veți obține sucul dorit repede și simplu. Se poate consuma rece și puteți adăuga sare sau piper pentru un gust mai special

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cura de Slabire

To Top