Connect with us

Revistateo.ro

retete halloween

Stiri

Retete Halloween: cele mai infricosatoare prajituri. Nu te speria! Sunt usor de facut!

Vrei sa te pregatesti pentru Halloween dar nu ai prea mult timp si nici nu vrei sa te complici prea mult cu niste retete? Iata cum poti sa pregatesti cateva prajituri infricosatoare, cu foarte putin efort – retete speciale pentru Halloween.

Chiar daca tie nu prea iti place aceasta sarbatoare americana, copiii sigur sunt incantati de ideea de a se costuma in diverse creaturi. Asa ca de ce sa nu iti faci si tu un machiaj de Halloween si sa pregatesti cateva retete speciale! Este foarte simplu.

Nu trebuie sa depui un efort urias pentru a transforma cateva prajituri in retete de Halloween. Ai nevoie de putina rabdare si dulciurile banale vor deveni de-a dreptul infricosatoare!

CITESTE SI: Halloween – istorie și tradiții

CITESTE SI: In ce MONSTRU se transforma fiecare zodie in NOAPTEA DE HALLOWEEN (Pamflet)

Ca sa obtii niste paianjeni simpatici, ai nevoie de bomboane de ciocolata si sticks-uri pe care sa le folosesti drept picioruse. Apoi, cu un creion de decorat, fa-le ochi si deseneaza pe farfurie o panza pe care sa se plimbe paianjenul.

Retete Halloween

Retete Halloween

Biscuitii se pot dovedi gustari infricosatoare daca ii tai fie in forma de „degete de vrajitoare” fie in forma de oase. Serveste-i cu o dulceata rosie, care seamana cu sangele!

Retete Halloween

Retete Halloween

Retete Halloween

Retete Halloween

Retete Halloween. Obtii niste fantomite chiar simpatice cu ajutorul ciocolatei. Fa bezele sau imbraca cateva pere intr-un strat de ciocolata alba. Apoi, cu ciocolata neagra topita, printr-o punga rupta intr-un colt, fa-le chipuri de fantome – mai mult sau mai putin infricosatoare!

Retete Halloween

Retete Halloween

Retete Halloween

Retete Halloween

Poti sa obtii niste ochi care sa iti sperie invitatii extrem de simplu: imbraca niste fursecuri obisnuite in fondant alb sau ciocolata alba. Apoi traseaza, cu o dulceata rosie, cu ajutorul unei pungi taiate intr-un colt, cateva vinisoare. Fa pupilele cu ciocolata si ai o gustare originala!

Retete Halloween

Retete Halloween

Nu trebuie sa pregatesti doar deserturi! Poti sa tai ardei verzi grasi pe jumatate, ii cureti, ii umpli cu o crema de branza si apoi ii invelesti in fasii de foietaj ca pe niste mumii. Tine la cuptor pana se coace foietajul, apoi fa-le ochi. Si gustos si cu un aspect inedit!

Retete Halloween

Retete Halloween

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top