Connect with us

Revistateo.ro

Rețete naturiste inedite împotriva răcelii

Naturiste

Rețete naturiste inedite împotriva răcelii

Virusurole gripale pot fi înlăturate fără să dai o groază de bani pe pastile, siropuri și alte prafuri recomandate chiar de medicul de familie. Nu spunem că acelea nu sunt eficiente, însă dacă natura îți pune la dispoziție toate ingredientele ei, de ce ai putea să refuzi și să inhalezi chimicale?

În acest articol îți dezvăluim câteva rețete naturiste care combat răceala, ale căror protagoniste sunt următoarele elemente: ghimbirul, usturoiul, dar mai ales mierea. Iată prima rețetă și modul ei de preparare pentru răceală și gripă:

CITEȘTE ȘI: SOLUȚIA RAPIDĂ – SCAPĂ DE HERPES PESTE NOAPTE!

REȚETĂ CU MIERE ȘI USTUROI
Ai nevoie de: – miere crudă (în general cea mai bună o găsești la apicultori); 2-3 căpățâni de usuturoi

Desfă toate foițele căpățânilor de usturoi care le leagă de bulb. Umple un borcan cu cățeii de usturoi și adaugă peste aceștia mierea crudă. Lasă-le în cămară și vei observa că odată cu trecerea timpului compoziția va deveni tot mai concentrată și se va înnegri. Ia câte o linguriță de miere cu gust de usturoi în fiecare zi.

REȚETĂ CU MIERE ȘI GHIMBIR
Ai nevoie de: – două lingurițe cu vârf de ghimbir; o linguriță rasă de scorțișoară; miere crudă

Amestecați toate ingredientele de mai sus și puneți-le în borcan, alături de miere. Se poate consuma după o jumătate de oră, câte o linguriță zilnic. Atenție, această rețetă nu este indicată copiilor sub un an.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Naturiste

To Top