Porc
Retetele lui Antonio: Escalop de porc cu sos „pizzaiola”
Retetele lui Antonio: Escalop de porc cu sos „pizzaiola”
300 g cotlet de porc
200 ml pulpa de rosii
200gr rosii proaspete
1 catel de usturoi
Sare
Piper
4 linguri de ulei extravirgin de masline
O lingurita de oregano uscat
Cateva fructe de capere
Retetele lui Antonio: Escalop de porc cu sos „pizzaiola”
Punem putin ulei de masline intr-o tigaie si rumenim usor feliile de carne, impreuna cu catelul de usturoi. Se adauga rosile si mirodenile, se sareaza si se lasa aproximativ 40 de minute la foc mic.
Garnitura: salata de cartofi natur cu busuioc
Retetele lui Antonio: Escalop de porc cu sos „pizzaiola”
2 cartofi
1 legatura de busuioc
Sare
Piper
Ulei extravirgin de masline
Se taie cartofii felii, se fierb in apa sarata, ii lasam un pic sa se usuce pe un prosop de hartie de bucatarie, se condimenteaza intr-un bol cu busuioc, ulei de masline, sare si piper si se pune pe mijlocul farfuriei. Peste vom pune carnea gatita cu sos.