Connect with us

Revistateo.ro

Pachetele de curcan cu spanac si morcovi cu mirodenii

Mancaruri

Retetele lui Antonio: Pachetele de curcan cu spanac si morcovi cu mirodenii

300 g piept de curcan
6 felii de bacon afumat
200g babt spanac
1 usturoi
1 legatura de cimbrisor
1 lingurita maghiran
1 lamaie
Sare
Piper
Ulei de maline
100 ml vin alb
50 ml coniac

Se taie pieptul de curcan felii, se trage in tigaie spanacul cu usturoi cu unpic de ulei de masline. Se condimenteaza bine curcanul cu mirodenii, lamaie, sare si piper.
Se pun feliile de bacon si peste se pune spanacul.
Se ruleaza, se tapeteaza cu aceleasi mirodenii cu care s-a condimentat in interior si se infoliaza si se pune la cuptor la 72 de grade, aproximativ 2 ore jumate,

Morcovi cu mirodenii

400g morcovi
1 legatura de patrunjel
1 legatura busuioc
1 legatura de coriandru
Sare
Piper
1 catel de usturoi
Ulei de masline

Se taie morcovii rondele, se condimenteaza cu mirodenile de mai sus, se incalzeste unpic de ulei si se trag morcovii pana cand sunt gatiti si se sareaza.

Se serveste carnea taiate felii peste morcovi

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Mancaruri

To Top