Connect with us

Revistateo.ro

Retetele lui Antonio Passarelli: Rulou de pui cu rosti de cartofi

Pui

Retetele lui Antonio Passarelli: Rulou de pui cu rosti de cartofi

Retetele lui Antonio Passarellisunt mereu surprinzatoare, mai exact Antonio ne invata cum sa facem din produse simple, la indemana oricui preparate spectaculoase si extrem de gustoase.

Bucatarul emisiunii TEO SHOW a pregatit in editia de vineri Rolouri de pui cu rosti de cartofi. Iata cum puteti prepara si voi aceasta reteta delicioasa.

Ingrediente Reteta lui Antonio Passarelli – Rulou de pui cu rosti de cartofi
300g piept de pui
Coriandru
Maghiran
Cimbru
Rozmarin
Lamaie rasa
Scortisoara
Cuisoare
400g cartofi
Sare
Ulei de masline
Busuioc
Folie transparenta
1lt supa de legume

Sos de baby spanac:
ulei de masline
sare
50 gr. baby spanac
busioc
coriandru
suc de lime
Se pun toate ingredientele in blender si se mixeaza.

Mod de preparare:

Se fac rulourile cu piept de pui si cu mirodenei ( cuisoare sa reduc praf ), se ambaleaza in folia transaparenta si se pun la cuptor aproximativ 2 ore, la 75 de grade.

Cand sunt gata se trec prin tigaie fara a adauga alte grasimi, numai pentru a se rumenì . Se fierb cartofii cu coaja, in supa de legume. Cand sunt aproape facuti, se decojesc, se rad pe o foaie de hartie de copt si se pun la cuptor aproximativ 15 minute, la 180 de grade.

Rulourile se servesc langa rosti de cartofi si langa sos.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Pui

To Top