Connect with us

Revistateo.ro

Revelatii socante pentru Berbeci. Citeste sfatul zilei de 13 iulie 2016

Sfatul zilei

Revelatii socante pentru Berbeci. Citeste sfatul zilei de 13 iulie 2016

Berbecii au parte de momente care pot fi comparate cu acele socuri pe care le traim atunci cand simtim ca trebuie sa o luam de la zero. Citeste sfatul zilei de 13 iulie 2016 pentru zodia ta.

ZODIA ZILEI: BERBEC

Ceva te tine pe loc si nu stii daca ceea ce descoperi azi e menit sa te faca sa renunti. Priveste lucrurile gandindu-te ca trebuie sa iti asumi mai multe responsabilitati de acum incolo. Numarul norocos al zilei: 12.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Te simti usor blocat si nu mai stii de unde sa iti iei ideie. Trebuie sa incerci sa vezi lucrurile asa cum sunt, cu bune si cu rele. Nu fiecare zi e plina de inspiratie. Numarul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Nu face tranzactii financiare azi si daca ai chestii de rezolvat cu banca ori alte probleme de natura contractuala, e bine sa le amani pentru o alta zi. Numarul norocos al zilei: 7.

Horoscop Minerva, saptamana 11-17 iulie 2016

Horoscop Maria Sarbu: Cum iubeste barbatul Taur

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Visele tale ii vizeaza pe cei dragi asa ca gandeste-te foarte bine daca merita sa le comunici acum ce ai decis. Numarul norocos al zilei: 9.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Daca ai gandul sa te reapuci de o activitate fata de care nu ai dat interes in trecut, afla ca ciorba reincalzita nu mai are acelasi gust. Cauta-ti alt tren. Numarul norocos al zilei: 2.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

O problema din trecut iti face zile fripte. Te gandesti sa apelezi la ajutorul unui specialist, insa nu iti inspira foarte mare incredere. Incearca sa te ocupi de ceva pentru a uita de acel pitic de pe creier. Numarul norocos al zilei: 5.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top