Connect with us

Revistateo.ro

Revista TEO - 1 an

Stiri

Revista TEO a implinit 1 an

Dragi cititori,

Este pentru prima data cand m-am hotarat sa va vorbesc atat de personal si o fac pentru ca am un motiv special. Astazi, 25 noiembrie, in redactia noastra a fost zi de mare sarbatoare: Revista TEO a implinit 1 an.

Am venit la birou cu emotiile cat mine de mari si pe tot drumul imi aminteam cu drag de prima zi, de prima clipa cand aceasta revista a intrat in casele voastre, de primul vizitator pe care sincer mi-as fi dorit sa-l cunosc, sa-l strang in brate si caruia as fi vrut sa-i multumesc pentru ca ne-a citit.

Am pornit, intial, ca un blog. Eu ma ocupam de partea tehnica si TEO va incanta cu povestile sale. Apoi ne-am gandit sa va oferim ceva in plus si am incercat, timp de cateva luni, sa scriem si alte articole in acest loc. Așa am observat ca va plac si am hotarat impreuna sa lansam RevistaTEO.

Pentru unii poate ca suntem doar „un alt site pentru femei”, pentru noi insa acest proiect este locul care ne-a oferit incredere in fortele proprii. Am crescut mult intr-un an, ne-am dezvoltat enorm si am facut-o pentru ca voi ati fost alaturi de noi, cu fiecare zi in care ne-ati vizitat, cu fiecare comentariu in care ne-ati certat sau felicitat, cu fiecare gand ajuns pe adresele redactiei si cu fiecare like la articolele noastre.

N-am stat niciodata sa va explicam ce isi propune acest proiect, pentru ca am pornit inca de la bun inceput cu ideea ca vom scrie articolele pe care voi vi le doriti. Aici veti gasi mereu informatii curate, filtrate de specialisti, iar raspunsurile la intrebarile voastre legate de sanatate, frumusete, moda, dieta, sport si multe altele se vor gasi in fiecare zi in sectiunile noastre.

Cu ce suntem noi diferiti?

Simplu! O facem dintr-o imensa placere, o facem cu gandul ca si noua ne-ar placea sa gasim informatii utile intr-un loc in care sa avem incredere si pentru ca aceasta revista ii poarta numele lui TEO, nici nu putea sa iasa altfel.

Suntem convinsi ca mai avem multe de invatat si tocmai de aceea apreciem fiecare cuvant pe care ni-l transmiteti, iar sloganul nostru va poate convinge ca asta este firul pe care am decis sa mergem – ” Cred in tine„.

Inainte sa inchei si sa-i pasez legatura lui TEO, as vrea sa le multumesc tuturor colegilor mei, Daniel (primul), Cristina, Rafael, Bogdan,  Roxana, George si nu in ultimul rand lui TEO pentru ca doar datorita ei noi ne-am adunat.

Sunt emotionat rau in acest moment si sper sa simtiti si voi emotiile mele, pentru ca in sinea mea produc atat de multa bucurie si mandrie incat imi doresc sa va transmit si voua aceste sentimente.

Va multumesc si voua dragi cititori, pentru ca doar datoria voua noi continuam. Ramaneti alaturi de noi pentru ca acest site va va surprinde mereu.

Citeste AICI mesajul lui TEO de ziua noastra.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top