Connect with us

Revistateo.ro

Rezultate alegerile locale 2016: In SAG judetul TIMIS se organizeaza turul II

Stiri

Rezultate alegerile locale 2016: In SAG judetul TIMIS se organizeaza turul II

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 – S-a tras linia, iar acum politicienii isi impart functiile, negociaza majoritati pentru Consiliul Local si, teoretic, se apuca de treaba. Nu acelasi lucru se va intampla intr-o comuna din judetul Timis, unde primii doi candidati se afla la egalitate perfecta.

Locuitorii din comuna Sag au scris istorie. Primii doi candidati din acest sat au obtinut la fel de multe voturi, fapt pentru care se va organiza turul II al alegerilor. Conform informatiilor aparute in presa, exista suspiciuni de balotaj si in privinta unei alte localitati.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 – Partiale si Finale

A fost noaptea cutitelor lungi in comuna Sag, o localitate cu 4.500 de locuitori conform recensamantului din 2002. Aici, candidatii de la PSD si PNL au numarat si renumarat voturile pana au ajuns la o singura concluzie: niciunul nu a luat macar cu un vot in plus.

Este vorba despre Daniel Precup din partea PNL si Flavius Rosu de la PSD. Pana dimineata la ora 5, dupa ce observatorii au constatat ca unele voturi nu au fost corect atribuite, cei doi politicieni au ajuns la egalitate de voturi. In turul II al alegerilor se vor confrunta doar cei doi candidati intrucat o localitate nu poate avea doi primari.

Citeste mai mult despre rezultatele la alegerile locale si situatia din Timis pe Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top