Connect with us

Revistateo.ro

REZULTATE EVALUARE NAȚIONALĂ 2015 EDU.RO. Notele la EVALUARE NAȚIONALĂ

Stiri

REZULTATE EVALUARE NAȚIONALĂ 2015 EDU.RO. Notele la EVALUARE NAȚIONALĂ

Rezultate Evaluare Naţională 2015. Aici găsiţi toate notele la examenul de evaluare naţională 2015. Ministerul Educaţiei publică vineri, 26 iunie, până la ora 16:00, rezultatele de la evaluarea naţională.

Rezultate Evaluare Naţională 2015, pe Edu.ro. Revista TEO publică notele de la evaluare naţională 2015. Primele rezultate sunt afişate vineri, 26 iunie, până la ora 16:00, în fiecare centru de examinare. Elevii nemulţumiţi de rezultatele de la Capacitate 2015 vor putea face contestaţie în aceeaşi zi. Contestaţiile vor fi soluţionate în perioada 27 iunie – 29 iunie, iar rezultatele finale vor fi afişate în 30 iunie. Candidaţii pot solicita comisiei de organizare a Evaluării Naţionale să-şi vadă lucrările numai după afişarea rezultatelor finale, după contestaţii. Vizualizarea lucrării nu va duce la reevaluarea sau modificarea notelor acordate candidatului respectiv.

Rezultate Evaluare Naţională 2015, pe Edu.ro. Cum se calculează media de admitere

Calculul mediei de admitere se face astfel: MA= (ABS+3 EN):4 (media de admitere este egală cu media generală de absolvire de la gimnaziu plus de trei ori media generală de la evaluarea naţională, totul împărţit la patru)

Unde: MA = media de admitere; ABS = media generală de absolvire a claselor a V-a – a VIII-a; EN = media generală obţinută la evaluarea naţională susţinută de absolvenţii clasei a VIII-a.

Subiectele de la Evaluare Naţională 2015 au avut un grad de dificultate mediu, specific examenelor care au ca scop evaluarea competenţelor pentru finalul ciclului gimnazial. Subiectele şi baremele de rezolvare au fost corect redactate şi nu au ridicat probleme elevilor.

Rezultate Evaluare Naţională 2015, pe Edu.ro. Repartizarea computerizată

Admiterea în liceu se va face prin repartizare computerizată, după susţinerea probelor scrise de la Evaluarea Naţională.

Repartizarea computerizată în liceu va avea loc în trei etape. În prima etapă de admitere, din 3 până în 7 iulie vor fi completate opţiunile în fişele de înscriere de către absolvenţii clasei a VIII-a şi părinţii acestora, iar în 14 iulie va avea loc repartizarea computerizată.

A doua etapă de admitere va avea loc în perioada 15-30 iulie, repartizarea computerizată fiind programată în 23 iulie.

În etapa a treia de admitere în licee, repartizarea computerizată va avea loc în 3-4 septembrie.

Rezultate Evaluare Naţională 2015, pe Edu.ro. Situaţia din judeţele cu cei mai mulţi candidaţi

Bucureşti
Timiş
Cluj
Braşov
Prahova
Argeş
Dolj
Buzău
Constanţa
Iaşi

RAMAI IN ARTICOL – IN CATEVA MOMENTE AFISAM REZULTATELE

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top