Connect with us

Revistateo.ro

Ricky Martin, bărbatul de ceară

Inedit

Ricky Martin, bărbatul de ceară

Fanii și paparazzii nu vor mai fi nevoiți să alerge după cântărețul Ricky Martin pentru a-i face o poză, acesta va fi disponibil tuturor contra-cost. Ricky Martin va avea în sfârșit o statuie identică cu el, din ceară, ca multe alte vedete internaționale.

Clona lui Ricky Martin din ceară va fi dezvăluită la gala premiilor Grammy Latino, în Las Vegas. „Sunt foarte nerăbdător să-mi văd varianta în ceară. Cred că va fi un moment suprarealist pentru mine”, a declarat Ricky Martin. Acesta a susținut într-o conferință de presă că a petrecut momente minunate cu artiștii care au realizat figurina din ceară.

CITEȘTE ȘI: SELENA GOMEZ PLÂNGE ÎN NOUL EI VIDEOCLIP

După ce va fi disponibilă publicului câteva zile în Las Vegas, statuia din ceară a lui Ricky Martin va fi mutată la Museul Madame Tussauds din Orlando, orașul în care locuiește cântărețul puertorican. „Sunt foarte mândru că voi face parte din acest muzeu”, spune Ricky Martin. Faptul că figurina din ceară a cântărețului va sta permanent în statul Florida reprezintă pentru Ricky Martin extrem de mult, întrucât este foarte legat sentimental de tot ce înseamnă Florida și Orlando, acolo unde își are adresa din buletin.

Cântărețul care a spart toate topurile cu melodii precum „La vida loca” sau „Maria” va participa la a 15-a ediție a premiilor Latino Grammy din Mexic, pe 20 noiembrie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top