Connect with us

Revistateo.ro

Ricky Martin va fi juratul unei noi emisiuni de talente

Stiri

Ricky Martin va fi juratul unei noi emisiuni de talente

Ricky Martin va fi juratul unei noi emisiuni de talente. Ricky Martin va decide, alături de alte vedete, cine va fi câştigătorul emisiunii de talente muzicale „La Banda”, care vrea să descoperea următoare mare formaţie latino. Mai mult decât atât, interpretul urmează să fie şi managerul câştigătorilor, pe care vrea să-i ducă pe cele mai înalte culmi ale carierei muzicale.

sursa foto justjared.com

sursa foto justjared.com

Preselecţiile pentru noul show tv urmează să înceapă în martie, iar pentru asta Ricky Martin şi echipa sa vor pleca în turneu prin mai multe oraşe din America de Nord şi de Sud. Emisiunea este programată să debuteze pe micile ecrane din S.U.A. în luna septembrie.

„Sunt foarte încântat să fiu parte din acest program inovator, alături de Simon Cowell. Comunitatea noastră are nevoie de proiecte muzicale pentru a-şi cultiva talentele şi cred că este un moment bun pentru un show precum «La Banda». Sunt atâtea talente care aşteaptă să fie descoperite şi sunt sigur că vom descoperi următorul fenomen muzical nu numai cu ajutorul juraţilor, ci şi al fanilor”, a declarat Ricky Martin, care de altfel a început să cânte alături de formaţia Menudo, în adolescenţă.

„Suntem în căutarea unei formaţii de talie mondială şi aveam nevoie de un jurat de clasă mondială şi de aceea sunt foarte încântat să anunţ că Ricky Martin este primul nostru jurat în cadrul emisiunii «La Banda». Îl cunosc pe Ricky şi ştiu că este încântat şi pasionat ca şi mine de acest show şi ştiu că va avea o contribuţie extraordinară”, a declarat Simon Cowell, cel care a pus la cale proiectul “La Banda”.

CITEŞTE ŞI: Jennifer Lopez și Ricky Martin sunt PERFECȚI din punct de vedere genetic!

Ricky Martin nu este la prima apariţie în postura de jurat. Acesta a mai participat în trecut la emisiunile-concurs „The Voice” din Australia şi Mexic.

sursa foto justjared.com

sursa foto justjared.com

Ricky Martin, ajuns acum la 43 de ani, s-a făcut cunoscut cu hit-uri precum „Livin’ la Vida Loca”, „She Bangs” şi „Nobody Wants to Be Lonely” şi a reuşit să vândă peste 60 de milioane de albume în toată lumea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top