Connect with us

Revistateo.ro

Rihanna împlineşte 27 de ani

Inedit

Rihanna împlineşte 27 de ani

Rihanna împlineşte 27 de ani. Cei care o ştiu foarte bine pe Rihanna spun că era şi normal ca aceasta să celebreze cei 27 de ani cu doar o zi după New York Fashion Week, asta datorită faptului că nu este doar o cântăreaţă desăvârşită, ci şi un adevărat fashion icon.

Chiar dacă o perioadă s-a ferit de lumina reflectoarelor, RiRi, cum o alintă fanii, a început anul cum nu se putea mai bine, lansând piesa FourFiveSeconds, alături de Kanye West şi Paul McCartney, pe care a şi interpretat-o recent,alături de aceştia, la Premiile Grammy .

În plus, Rihanna a revenit pe Instagram, unde absenţa ei fusese simţită de cei peste 15 milioane de “urmăritori” pe care vedeta îi are pe reţeaua de socializare. Mai mult decât atât, cântăreaţa din Barbados se pregăteşte să lanseze şi albumul cu numărul 8, R8, despre care se spune că va fi scos pe piaţă chiar în această primăvară.

Dacă ar fi să ne luăm şi după zvonurile conform cărora Rihanna şi Leonardo DiCaprio formează un cuplu, am spune că frumoasa din Barbados are absolut tot ce-şi doreşte la cei 27 de ani.

În timp ce se concentrează pe muzică, interpreta stilului pop transformă pasiunea pentru modă într-o nouă carieră. Una de succes chiar, mai ales după ce Rihanna a fost desemnată în 2015 ambasadorul global al ceor de la Puma. Cu toate astea RiRi a declarat că rămâne în continuare o susţinătoare a firmelor mici, ale căror ţinute le promovează în permanenţă.

Pentru a o celebra cum se cuvine pe Rihanna, vă oferim o serie de interpretări live, care au demonstrat că vedeta din Barbados nu este doar frumoasă, ci are şi o voce unică.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top