Connect with us

Revistateo.ro

Rihanna înfruntă iarna cu CIZME CU PĂR DE PONEI

Inedit

Rihanna înfruntă iarna cu CIZME CU PĂR DE PONEI

Rihanna a demonstrat de-a lungul timpului că știe să impresioneze prin ținuta vestimentară. De la rochiile foarte decoltate sau cu spatele afară pline de strălucire, trecând prin ținutele semi-sport semi-elegante, până la… cizme cu păr de ponei, sau cizme clog cum sunt ele cunoscute.

Rihanna s-a pregătit deja de ninsoare, fiind fotografiată de jurnaliști pe aeroportul John F. Kennedy din New York îmbrăcată ca pentru prima ninsoare (chiar a nins la New York!) într-o salopetă neagră, un palton lung albastru-indigo și nelipsitele cizme cu păr de ponei. Cântăreața din Barbados s-a inspirat cel mai probabil din defilările din primăvara trecută, unde cizmele clog au făcut furori, mai ales în prezentarea de modă de la Prada.

INTRĂ ÎN MAGAZINUL LUI TEO PENTRU A VEDEA CELE MAI TARI ACCESORII PENTRU FEMEI

Rihanna nu este singura vedetă care poartă astfel de cizme, care au un finisaj cu păr din ponei și conferă un aspect luxuriant încălțămintelor, putând fi purtate chiar și la rochii de seară. O altă vedetă care se declară fană a cizmelor clog este super-modelul britanic Cara Delevingne.

Rihanna infrunta iarna cu cizme cu par de ponei1

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top