Connect with us

Revistateo.ro

Robert de Niro a primit o lovitură TERIBILĂ

Inedit

Robert de Niro a primit o lovitură TERIBILĂ

Presa britanică și cea americană dezvăluie lovitura teribilă pe care a primit actorul Robert de Niro: acesta a primit un avertisment din partea Fiscului american să încerce să-și plătească datoriile la timp pe viitor, având în vedere că suma pe care a achitat-o ieri nu esta una mică: 6,4 milioane dolari.

Impozitele și taxele pe care le-a plătit ieri Robert de Niro sunt valabile pentru anul 2013, scrie dailymail.co.uk. Actorul în vârstă de 71 de ani a primit o înștiințare din partea Fiscului în luna decembrie a lui 2014 că dacă nu își va achita datoriile la stat, îi vor fi puse bunurile sub sechestru. Ceea ce s-a și întâmplat cu apartamentul pe care actorul îl deține în cartierul din New York Tribeca.

CITEȘTE ȘI: CHRIS PRATT, CEL MAI SEXY ACTOR

Reprezentantul pentru mass-media al actorului Robert de Niro a dat un comunicat de presă în care a anunțat că starul de cinema a completat un cec prin care își plătea datoriile până la ultimul cent. Fiscul a luat sub protecție o clădire de pe Hudson Street de la numărul 114, care aparține actorului.

Robert de Niro este unul dintre cei mai valoroși actori și regizori americani, care a câștigat de-a lungul carierei două premii Oscar. Printre cele mai cunoscute filme ale vedetei se numără „Nașul”, „A fost odată în America”, „Incoruptibilii”, „Vânătorul de cerbi” sau „Marile speranțe”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top