Connect with us

Revistateo.ro

Robin Thicke și Pharell Williams, sancționați cu milioane de dolari pentru PLAGIAT

Inedit

Robin Thicke și Pharell Williams, sancționați cu milioane de dolari pentru PLAGIAT

Robin Thicke, cunoscut pentru celebrul hit „Blurred lines”, a fost prins cu mâța-n sac! Artistul a plagiat succesul lui Marvin Gaye, piesa furată fiind „Got to give it up”, transformată în „Blurred lines”. Acuzația de plagiat a fost confirmată de judecătorii de Los Angeles, oraș în care a avut loc procesul.

Robin Thicke și producătorul lui Pharell Williams trebuie să plătească drept pedeapsă suma de 7 milioane de dolari familiei lui Marvin Gaye pentru plagierea hitului din 1977. Judecătorii au mai hotărât că T. I., rapperul din piesa lui Robin Thicke, este absolvit de acuzația de plagiat, nefiind responsabil de nicio încălcare a drepturilor de autor.

CITEȘTE ȘI: PHARELL WILLIAMS, ÎN SCURTMETRAJ

Familia lui Marvin Gaye l-a dat în judecată pe Rob Thicke în anul 2013, când piesa „Blurred Lines” a atins apogeul maxim, fiind 12 săptămâni consecutiv pe locul întâi în Bilboard Chart internațional.

Robin Thicke este un cântăreț și compozitor american din ”noul val” de muzicieni, debutând pe scena mare a muzicii cu hitul „Blurred lines” în anul 2013. Acesta are același producător muzical ca și celebrul artist, Pharell Williams, cel care a înnebunit întreaga lume cu hitul „Happy” în anul 2014.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top