Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Robotii de curatenie, solutia moderna care te scapa de stres si de murdaria din casa. Zambeste cat ei fac treaba in locul tau

Timpul este din ce in ce mai limitat, iar atunci cand te intorci de la serviciu, nu ai vrea decat sa mananci ceva, sa faci un dus si sa te asezi in pat ca sa te odihnesti.

Insa, acest lucru nu este mereu posibil, caci in casa trebuie sa ai mereu ordine si curatenie, iar acest lucru presupune sa faci un efort considerabil o data la cateva zile.

Fericirea si starea ta de bine depinde invariabil de curatenia din casa, iar daca esti o persoana care vrea sa aiba tot timpul ordine in casa, ai putea incerca aparatura moderna, precum robotii de aspirare,

Marile companii stiu acest lucru si fac eforturi considerabile pentru a usura munca utilizatorilor, asa ca au aparut aparate electrocasnice care reusesc in timp record sa iti rezolve treaba.

Robotii de bucatarie, cuptoarele cu microunde, blenderele si masinile de spalat reusesc sa iti usureze munca in casa, insa atunci cand trebuie sa aspiri, parca te apuca durerea de cap si vrei sa eviti aceasta treaba.

Ei bine, de cativa ani, functioneaza aspiratoarele robot care stiu ca timpul tau este pretios si ar trebui sa il petreci cu cei dragi in loc sa transpiri curatand casa.

Pentru ca poate fi controlat cu ajutorul unui telefon mobil sau al unei tablete, il poti porni de la birou sau pe drumul spre casa, iar cand ajugi acasa, vei gasi casa curata si fara praf.

Cum este?
Istet (functioneaza printr-o simpla apasare de buton)

Elegant, Simplu, Imbatabil(de 10X mai puternic si cu o durata de viata a bateriei de 2x mai mare decat a predecesorilor lui)
Incomparabil (curata mai bine decat modelele precedente)

Usor de folosit, Extrem de Adaptabil, Independent (se incarca singur atunci cand are nevoie in timpul curateniei)
Versatil (curata covoare si orice tip de suprafata dura)

Abil (nu cade niciodata de pe scari)

Curajos (trece de orice obstacol care nu este mai inalt de 1.6 cm)

Neobosit (curata fara oprire pana la 185 mp cu o singura incarcare).

Spre deosebire de alte aspiratoare de tip robot, robotul de aspirare iRobot Roomba 980, are un sistem care impiedica sa se incurce printre cablurile din casa, asa ca nu il vei gasi niciodata prins intr-un colt al casei.
Uita de parul de animale de pe covor cu acest robot de aspirare.

Braava 390 Turbo este, de asemenea, o solutie perfecta pentru a face curatenie rapid. Este un robot controlat prin tehnologie NASA, echipat cu patru lavete din microfibra, dotat cu sistemul iAdapt 2.0, cub de navigatie NorthStar si tehnologia de incarcare rapida.

L-am incercat si imi place, pentru ca m-a scapat in cel mai scurt timp de murdaria de pe jos, fara a fi nevoie sa ma aplec. Il recomand pentru ca este perfect atunci cand ai probleme cu spatele si fiecare aplecare este chinuitoare.

Braava Turbo

Braava Turbo


Femeile insarcinate si persoanele in varsta stiu cat de greu este sa stai sa cureti perfect suprafetele atunci cand spatele nu iti permite sa te apleci sau sa stai prea mult timp curatand.

Braava Jet 240

Braava Jet 240

Persoanele care au copii mici stiu deja cat de greu este sa cureti dupa ei. Poti incerca noul Braava Jet, cel mai compact mop robot potrivit pentru curatarea bailor, a bucatariilor si a altor camere. Daca av=i nevoie sa maturi, sa stergi rapid sau sa speli podeaua, Braava Jet face treaba in locul tau.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top