Connect with us

Revistateo.ro

Rochie peste tricou, succesul toamnei. GALERIE FOTO

Frumusete

Rochie peste tricou, succesul toamnei. GALERIE FOTO

Cu moda nu te pui! Nu de alta, dar tendintele ne surprind in fiecare clipa. Unele dintre tendinte ne incanta, altele ni se par extrem de ciudat.

Cert este ca nu poti fi o diva adevarata daca esti in afara modei, si tocmai de asta venim sa te punem la curent cu ce inseamna sa ai succes din punct de vedere stilistic toamna asta.

Feminitatea este promovata de toate catoalgele de moda din lume, insa daca ai oferi tinutei tale un punct masculina, ce crezi ca s-ar intampla? Nimic rau.

Rochie peste tricou: o idee geniala

Sa iti pui o fusta peste o camasa masculina sau un tricou este ceva ingenios. Vei combina doua elemente care nu ai aproape nimic in comun, insa vei obtine efectul dorit: toata lumea te va remarca.

In lunile octombrie si noiembrie functioneaza foarte bine street style-ul. Toamna iti ofera posibilitatea, datorita temperaturilor scazute de afara, sa combini elemente pe care in mod normal le-ai purta separat.

A purta fusta peste tricou sau camasa poate fi glamouros si poti incerca o serie de variante: daca vrei sa pari din anii ’90, alege o camasa in carouri, inchisa la culoare, peste care sa pui o fusta neaparat alba. De asemenea, o fusta transparenta peste un tricou de rapperita te va scoate din bucluc cand vei iesi in oras. Poti sa le combini cu un palton sau o jacheta de piele folosita de motociclisti.

Cea mai tare combinatie, de departe, este combinatia dintre camasa de blugi si rochia alba.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top