Connect with us

Revistateo.ro

Rochii de vedete la modă în 2015

Stiri

Rochii de vedete la modă în 2015

Femeile adoră rochiile, cu atât mai mult cu cât sunt mai elaborate, ale unor branduri celebre și mai ales purtate de vedete. Îți prezentăm trei rochii care au făcut furori în 2014 și sunt pe lista de must have pentru 2015.

Personajele care au purtat rochiile recomandate mai jos sunt Selena Gomez, Sara Carbonero și Taylor Swift. Vorbim despre rochițe diafane care pot fi purtate de femeile în stilul femme fatale, precum este cântăreața Taylor Swift, rochii elaborate, lungi și foarte elegante precum cea a Selenei Gomez sau dimpotrivă, rochii cât mai lejere cu care poți ieși în oraș pe timp de vară în 2015, la cumpărături sau la o banală plimbare, precum face adesea Sara Carbonero.

CITEȘTE ȘI: MIRESE CELEBRE ÎN 2014. VEZI CELE MAI INTERESANTE ROCHII

Rochii de vedete la moda in 20151
Rochițele cu buline sunt la modă și în 2015. Alege culoarea în funcție de potriveală. Nu uita că bleumarinul și marsala sunt culori indispensabile pentru orice ținută în 2015.

Rochii de vedete la moda in 20152
Sara Carbonero, soția fotbalistului spaniol Iker Casillas, într-o rochie lejeră de purtat prin oraș

Rochii de vedete la moda in 20153
Rochiile negre elaborate nu ies din modă nici în 2015, însă acestea trebuie purtate la ocazii cu adevărat speciale: onomastică, zi de naștere, logodnă etc.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top