Connect with us

Revistateo.ro

Rocsana Marcu și Bogdan Diaconu s-au despărțit. Ce spune fosta prezentatoare tv

Star

Rocsana Marcu și Bogdan Diaconu s-au despărțit. Ce spune fosta prezentatoare tv

Rocsana Marcu și Bogdan Diaconu au pus capăt relației. După o frumoasă poveste de dragoste, cei doi au decis să se despartă. Fosta prezentatoare tv a vorbit despre despărțire pe pagina sa de socializare.

Ce spune fosta prezentatoare despre despărțirea de iubit

După ce în presă au apărut mai multe știri despre despărțirea celor doi, Rocsana Marcu a rupt tăcerea.

„Şoc, senzațional, bombă…cam așa încep titlurile puse de niște redactori amatori pe care nu îi pot numi idioți deoarece le respect meseria (aleasă greșit de unii dintre voi). Consider că aveți subiecte mult mai frumoase de dezbătut în această perioadă decât cele legate de viața mea privată.

CITEȘTE ȘI: Anca Lungu a rupt tăcerea despre divorț. Prezentatoare face asta de câteva luni pentru a trece peste despărțire

Pe scurt vă pot spune că prefer să plec din viața unui om pe care nu îl mai pot face fericit pentru că fiecare dintre noi are dreptul de a trăi așa cum dorește.”, a scris fosta prezentatoare tv.

În vara acestui an, vedeta spunea că are planuri de căsătorie.

“Chiar la muncă ne-am cunoscut, adică muncind. Da, e foarte bine. Ştii că eu nu vorbesc despre relaţiile mele. În vacanţă o să ne ducem, dar în august. Asta înseamnă că mi l-a dat recent… Adevărul e că nici nouă nu ne vine să credem.

Avem impresia că suntem de o viaţă împreună. Este preşedintele PRU. Da, avem gânduri (n.r.: casătorie). Anul acesta, nu, dar la anul, poate. El mai are doi băieţi.”, a spus Rocsana Marcu la un post de televiziune.

Rocsana Marcu a renunțat la televiziune

La doar două luni după ce a vorbit despre planurile sale pe plan personal, Rocsana Marcu a anunțat că renunță la televiziune.

Rocsana Marcu a postat pe pagina personală de Facebook prin intermediul căruia îşi anunţă fanii că a decis să pună punct colaborării cu postul de televiziune Antena Stars. vedeta a mărturisit că se retrage din televiziune, alegând să meargă pe un alt drum.

”Dragii mei, aşa cum ştiţi, am împărţit cu voi gândurile şi multe dintre trăirile pe care le-am avut de-a lungul anilor. Deorece îmi respect publicul şi prietenii formaţi de-a lungul a 20 de ani de carieră în televiziune, vreau să fiţi chiar voi primii care află faptul cā am decis că este momentul unei schimbări pe plan profesional.

Colaborarea mea cu Antena Stars s-a încheiat, dat fiind faptul că planurile noastre de viitor nu mai coincid, momentan. Am o satisfacţie enormă, datorită faptului cā am pus bazele dezvoltării şi creşterii semnificative în ceea ce priveşte audienţa acestui post, alături de o echipă minunată.

A fost o colaborare frumoasă, pe parcursul celor 3 ani şi jumătate şi vreau să le mulţumesc celor din conducerea Antenei Stars dar şi echipei cu care am petrecut zi şi noapte la muncă. Este momentul pentru pentru noi începuturi iar viitorul sună bine!”, a scris Rocsana Marcu pe pagina personală de socializare.

Bogdan Diaconu, iubitul vedetei la acea vreme, i-a transmis public acesteia că-i este alături şi o susţine în tot ceea ce-şi dorească să facă în viitor: ”Sunt alaturi de tine, dragostea mea, si acum si in toate deciziile pe care le vei avea de luat de acum inainte! Ai tot sprijinul meu! TE IUBESC!”.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top