Connect with us

Revistateo.ro

Rodica Popescu Bitănescu nu se teme de moarte: „Mi-am cumpărat un loc în cimitir!”

Inedit

Rodica Popescu Bitănescu nu se teme de moarte: „Mi-am cumpărat un loc în cimitir!”

Una dintre cele mai cunoscute și apreciate actrițe din România, Rodica Popescu Bitănescu, a făcut o mărturisire incredibilă aseară în cadrul emisiunii „Necenzurat” de la Antena Stars. Actriț a dezvăluit că a suferit de boala Ebola când era mai tânără și că acum la cei 76 ani ai săi este pregătită deja de momentul în care se va despărți de cele lumești, deoarece și-a cumpărat deja loc în cimitir.

Dezinvoltă cum o știam cu toții, Rodica Popescu Bitănescu a vorbit fără menajamente despre faptul că a suferit de Ebola, și, slavă Domnului, s-a vindecat rapid. Având în vedere că nici în ziua de azi nu există un antidot puternic împotriva virusului Ebola., este o minune cum Rodica Popescu Bitănescu s-a vindecat de la sine de acest virus numit și „febra hemoragică”.

CITEȘTE ȘI: CE IDOL AVEA KIM KARDASHIAN CÂND ERA MICĂ

Vedeta a mărturisit la „Necenzurat” că „febra hemoragică” a cuprins-o când era în liceu, dar atunci gripa se numea „gripa spaniolă”: „Am căzut şi eu la pat, timp de o săptămână. Vârsam mult sânge, trebuia mama să stea cu ligheanul lângă mine, iar fundul ligheanului se umplea de sânge. Am slăbit atunci vreo 10 kg, dar m-am vindecat de la sine. A fost un miracol, am crezut că o să mor! N-a luat boala de la mine nici mama, nici fratele meu”, a susținut actrița aseară în emisiunea de televiziune.

Una dintre credințele actriței Rodica Popescu Bitănescu este că omul trebuie să facă anumite lucruri obligatorii în viață: să-și asigure pentru bătrânețe o casă și un loc de veci. Actrița se laudă că le are pe amaândouă și nu îi este teamă de momentul în care nu va mai fi printre noi: „Mi-am cumpărat loc la cimitir, trebuie să te asiguri întotdeauna! Trebuie să ai o casă până la bătrâneţe şi trebuie să ai loc de veci, părerea mea”.

1 Comment

1 Comment

  1. Cristina

    2014-10-30T11:36:37+02:00 at 2014-10-30T11:36:37+02:00

    Buna ziua,

    Imi cer scuze, insa vreau sa va rog sa schimbati titlul mare, cand spuneti „vedete romanesti”, mai bine spus era ” vedete din Romania”.

    Cu stima,

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top