Connect with us

Revistateo.ro

Roxana Ciuhulescu, declarații înainte de naștere

Star

Roxana Ciuhulescu, declarații înainte de naștere

Roxana Cihulescu va deveni mămică pentru a doua oară. Pe data de 12 iulie va aduce pe lume cel de-al doilea său copil. Este vorba despre un băiețel care se va naște de ziua viitorului tătic. Vedeta se pregătește să devină din nou mamă. Mai este puțin până la nașterea celui de-al doilea copil. Iată ce a declarat vedeta despre cea de-a doua sarcină.

Roxana Ciuhulescu va deveni mamă pentru a doua oară

Roxana Cihulescu va deveni din nou mămică. Mai are un copil dintr-o căsnicie anterioară. Este vorba despre o fetiță în vârstă de 9 ani, pe nume Ana Cleopatra. Acum, Roxana va aduce pe lume cel de-al doilea ei copil și primul cu actualu său soț, Silviu Bulugioiu. Cei doi s-au cuplat după ce vedeta a divorțat de omul de afaceri Mihai Ivănescu. În luna marie a acestui an, cuplul s-a căsătorit. Iată ce a declarat Roxana Ciuhulescu înainte de a aduce pe lume băiețelul pe care îl are cu actualul soț.

”Sunt panicată, stresată, îmi doresc să fie sănătos! Sufăr de insomnii, nu doar din cauza faptului că e sarcina mare. Respir și greu, mă întorc de pe o parte pe alta cu dificultate, abia aștept să merg la următoarea ecografie, la control. Copilul este destul de mare, are 3 kilograme și jumătate, iar dacă îmi pocnește vechea operație de cezariană, care s-a subțiat deja, este posibil să mă operez de urgență. Din punct de vedere fizic, m-am îngrășat cam 13 kilograme”, a declarat Roxana pentru dcnews.ro.

Așadar, fiul Roxanei va veni pe lume în curând. Copilul are 3 kilograme și jumătate. Fetița ei a fost născută prin cezariană, iar aum se pare că operația s-a subțiat. Dacă ceva nu va fi în regulă, atunci medicii vor fi nevoiți să o supună pe vedetă unei intervenții chirurgicale de urgență pentru a naște al doilea copil.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top