Connect with us

Revistateo.ro

Roxana Vancea a divulgat secretul părului său strălucitor. Folosește produse ieftine, care costă doar 13 lei!

Star

Roxana Vancea a divulgat secretul părului său strălucitor! Folosește un produs care costă 13 lei

Roxana Vancea este o femeie frumoasă și un exemplu pentru tinerele care își doresc să arate ca ea. Deși recuoaște că nu a fost ușor, bruneta urmează acum un stil de viață sănătos, cu mult sport și alimentație corectă.

După multă muncă, ea a ajuns să le învețe și pe alte tinere să ajungă să arate ca ea.

”În primul rând, dacă o persoană vea să slăbească ori să-și tonifice corpul trebuie să se înmâneze cu foarte multă răbdare. Ideea este că sunt foarte mulți care încep să facă sport, iar apoi renunță. Acest lucru le dăunează și mai mult deoarece se pot îngrășa în perioada de repaus. Deci, cel mai important: nu renunțați.

Pentru posterior eu fac mai multe exerciții la aparate, la sala de sport. De asemenea, mai fac și fandări, genoflexiuni, urc și cobor foarte des scări. Spre exemplu, în parcul Carol, dar nu numai, mai ales acum că e primăvară și e frumos, sunt foarte multe scări. Încercați să săriți pe fiecare treaptă. Aceste exerciții vă vor ajuta pentru tonifiere.”, a declarat Roxana Vancea, pentru elli.ro.

Roxana Vancea a dezvăluit secretul părului strălucitor

Bruneta este extrem de atentă și în ceea ce privește îngrijirea personală. Folosește doar produse naturale, deloc costisitoare. Spre exemplu, ea folosește pentru păr șampon de urzică și șampon de cal.

„Da, mã. De vreun an jumate. Împreună fac vreo 13 lei. Nu știu exact de la care-mi lucește părul așa. Știu că nu mă vopsesc. Niciodată. Și că am fire albe. Multe.”, a spus Roxana.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top