Connect with us

Revistateo.ro

Rugaciune in noaptea dintre ani aducatoare de bunastare

Stil de viata

Rugaciune in noaptea dintre ani aducatoare de bunastare

Cea mai puternica rugaciune in noaptea dintre ani, spusa cu smerenie la ora 12 noaptea, face adevarate minuni.

Se spune ca rugaciunea de mai jos indeplineste pana si cele mai ascunse dorinte pe care le avem. Spusa cu credinta puternica, aceasta ruga ne aduce bunastare si noroc in tot ce ne propunem.

Rugaciune in noaptea dintre ani

„Doamne Dumnezeul nostru, Preasfanta Treime, Tata, Fiule, Duh Sfant,

Tie, Doamne, ne plecam genunchii sufletului si ai trupului nostru. Tie, singurului Bun si fara de pacat, Tie, adevaratului Dumnezeu, care ai facut cerul si pamantul, marea si izvoarele, toate cele vazute si nevazute.

Tie, Dumnezeule, ne inchinam. Te laudam, iti multumim si Te rugam. Cauta cu milostivire spre smerita noastra rugaciune si primeste multumirile, laudele si cererile noastre.

Te rugam, Dumnezeule, sa ne dai rabdare, intelepciune, dragoste desavarsita, nadejde nezdruncinata si toate virtutile care ne trebuie ca sa ne mantuim. Apara-ne de oameni galcevitori, de oameni rataciti, de patimi si pacate. Ajuta-ne, Doamne, sa nu ne lepadam de Tine in nici un fel.

Te rugam acum, Dumnezeul nostru, sa cauti cu milostivire. Și sa faci ca sa fie primite la Tine toate cele lucrate de noi, nevrednicii, in numele Tau, in anii trecuti pana in clipa de fata: rugaciunile, cantarile, milosteniile la saraci si toate ostenelile noastre. Caci stim ca noi nu avem nimic al nostru, ci am luat totul dintru ale Tale.

Invredniceste-ne, Doamne, cu harul Tau!

Deschide Doamne urechile sufletelor noastre, ca sa auda glasul trambitei Tale celei de mantuire si sa inviem pentru viata vesnica. Trimite tuturor crestinilor din toata lumea har si putere, ca sa biruiasca pe Satana.

Și vino in ajutor la tot crestinul cel necajit si intristat, care are trebuinta de ajutorul Tau. Doamne, noi, oile pasunii Tale, nu avem nici o alta aparare, ci numai Tu esti aparatorul nostru cel puternic si numai in Tine ne incredem, de aceea te rugam sa ne ajuti si sa nu ne lepezi de la fata Ta.

Adu-ti aminte Doamne si de cei adormiti din neamurile noastre, de parintii nostri, de toti fratii si surorile care au plecat dintre noi, de toti cei ce s-au pomenit la Sfintele Liturghii si sarindare si pomeneste-i intru imparatia Ta.

Auzi-ne si pe noi, Doamne Dumnezeul nostru, cum ai auzit pe Ucenicii Tai cand Te rugau, cum ai auzit pe Prooroci, pe Mucenici, pe Ierarhi, cum ai auzit pe Sfintii Parinti si nu ne lepada pe noi de la Fata Ta, ca zidirea Ta suntem si pe alt Dumnezeu nu stim, ci numai Tu esti Dumnezeul nostru in care credem si caruia ne inchinam Tatalui si Fiului si Sfantului Duh. Amin.

Doamne Iisuse Hristoase, Fiul Lui Dumnezeu, pentru rugaciunile Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu, cu ale Sfintilor ingeri, cu ale Sfintilor Apostoli, cu ale Sfantului Vasile Cel Mare si pentru ale tuturor sfintilor, miluieste-ne si ne mantuieste pe noi. Amin!”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top