Connect with us

Revistateo.ro

Stil de viata

Rugăciunea oamenilor depresivi

Oamenii deznădăjduiți au o rugăciune specială, o rugăciune care îi ajută să treacă de dificultăți. Este vorba despre rugăciunea Sfântului Iuda Tadeu, cel care l-a însoțit pe Mântuitorul Iisus Hristos pe drumul Calvarului.

Rugăciunea oamenilor depresivi

„O, Sfinte Iuda Tadeu, rudă a Domnului nostru Iisus Hristos, apostol si martir glorios, strălucit în virtuți și puternic în minuni, credincios și grabnic ajutător al celor ce te cinstesc și se încred în tine, privește cu ochi milostivi la cel ce astăzi aleargă la tine și cere mijlocirea ta.

Tu ai dobândit de la Dumnezeu darul de a ajuta îndeosebi pe aceia care au pierdut aproape orice speranță și se află în pragul disperării. Privește deci la mine și vezi în ce strâmtoare mă aflu. Viața mea este o viață de suferință. Zilele mele sunt pline de durere și necaz, sufletul meu este o mare amărăciune.

CITEȘTE ȘI: Rugaciunea catre Sfantul Antonie cel Mare

A mers la poarta Mănăstirii Frăsinei ca să demonstreze că blestemul care le interzice femeilor intrarea acolo nu există. Ce a pățit tânăra după doar câteva minute

Cea mai puternică rugăciune către Sfanta Parascheva. Rostește-o cu tărie și te va ajuta să treci peste necazuri!

Secretele de la Fatima. Va veni un cutremur care va dura 8 ore

Avertismentul Maicii Domnului pentru omenire in aparitia de la Fatima din 1917

Cărările mele sunt pline de spini și aproape nu trece o clipă fără suspine și lacrimi și fără griji mistuitoare care îmi macină toată puterea de viață.

Neliniștea, disperarea și lipsa de încredere în ajutorul de sus îmi copleșesc de multe ori sufletul, astfel încât mi se pare că pronia dumnezeiască m-ar fi părăsit. Atunci sufletul meu se umple de întuneric, credință se clatină, inima mea slăbește și disperarea se furișează în suflet, vrând să se facă stăpână peste mine.

CITEȘTE ȘI: Cel mai toxic gând. Duce la depresie în 99% dintre cazuri

Spune această rugăciune către Sfinții Petru și Pavel și vei avea parte de bunăstare tot anul!

O, Sfinte Iuda Tadeu, tu nu mă poți lăsa în starea aceasta grozavă. La tine alerg, pe tine te rog, ajută-mi. Ascultă, te rog, rugămintea pe care ți-o fac ! Nu mă voi depărta de tine până când nu mă vei asculta. Grăbește-te și vino-mi, te rog, în ajutor și nu lăsa ca încrederea mea în tine să fie rușinată.

Fă ca prin mijlocirea ta să se preamărească și întru mine nesfârșita milostivire a lui Dumnezeu. Ascultă-mi rugămintea, mai ales în necazul cel mare pe care îl am acum și dă-mi grabnicul tău ajutor în (se mărturisește necazul).

Nu lăsa ca sufletul meu să rămână zdrobit de această lovitură a durerii și să cadă în disperare. Ascultă-mă, o, Sfinte Iuda Tadeu, împlinește-mi rugămintea și eu îți voi fi recunoscător în toate zilele vieții mele. Te voi cinsti ca pe cel mai de seamă ajutător al meu.

Voi mulțumi lui Dumnezeu pentru mijlocirea ta și voi răspândi pe cât îmi va sta în putere cinstirea ta între oameni.

Ăn numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh, Amin!”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top