Connect with us

Revistateo.ro

Rugaciunea unei papusi catre Dumnezeu

Inedit

Rugaciunea unei papusi catre Dumnezeu

Ce s-ar intampla daca pentru o clipa Dumnezeu ar uita ca sunt o papusa si mi-ar darui o bucatica de viata? Probabil ca nu as spune tot ceea ce gandesc. As da valoare lucrurilor, dar nu pentru ceea ce valoreaza, ci pentru ceea ce semnifica.

As dormi mai putin, insa as visa mai mult, intelegand ca fiecare minut de intuneric inseamna 60 de secunde de lumina. As merge cand ceilalti se opresc si m-as trezi cand ceilalti dorm. Daca Dumnezeu mi-ar da o clipa de viata m-as imbraca modest, m-as intinde la soare si as lasa ca ceilalti sa imi vada sufletul. Doamne Dumnezeule, daca as avea o bucata de viata nu as lasa sa treaca o zi fara sa le spun oamenilor pe care ii iubesc, ca ii iubesc.

Unui copil i-as da aripi, dar l-as lasa sa zboare singur. Pe cei batrani i-as invata ca moartea nu vine odata cu batranetea, ci cu uitarea. As invata de la oameni cum se traieste pe varful muntelui fara sa bag de seama ca adevarata fericire consta in modul in care il escaladezi.

CITESTE SI: POVESTE EMOTIONANTA. Un copil de 6 ani, catre tatal lui: „Bate-ma pe mine, DAR NU DA IN MAMI!”

CITESTE SI: Cea mai impresionanta poveste de la „Dansez pentru tine” – Portretul vietii unui orfan

As invata ca un om are dreptul sa se uite in jos la altul doar atunci cand ar trebui sa-l ajute sa se ridice. Doamne Dumnezeule, daca as sti ca acestea ar fi ultimele minute in care te-as vedea, as spune „Te iubesc!”. Intotdeauna exista ziua de maine si viata ne da de fiecare data alta oportunitate pentru a face lucrurile mai bine. Ziua de maine nu-i este sigura nimanui.

Chiar daca e tanar sau batran, azi poate sa fie ultima zi cand ii vezi pe cei pe care ii iubesti. Din acest motiv nu trebuie sa mai astepti. Fa-o azi, intrucat daca ziua de maine nu va mai ajunge niciodata, in mod sigur vei regreta ziua cand nu ti-ai facut timp pentru cei dragi.

Nu uita; nimeni nu isi va aduce aminte de tine pentru gandurile tale secrete. Cere-i lui Dumnezeu tarie si intelepciune pentru a te exprima liber. Demonstreaza-le celor pe care ii iubesti cat de importanti sunt pentru tine.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top