Connect with us

Revistateo.ro

Aperitive

Rulouri de pui cu parizer

Rulouri de pui cu parizer

AVETI NEVOIE DE:

  • 2 bucati piept de pui
  • 100 gr unt
  • 300 gr cipuerci proaspete
  • 1 ou
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 1 lingura pesmet
  • 500 ml supa de pui
  • 100 gr parizer
  • 1 legatura patrunjel
  • 100 ml vin alb (de preferinta vin sec)
  • 2 catei usturoi
  • 1 lingurita rasa de maghiran
  • 1 foaie de dafin
  • sare si piper

CUM SE PREPARA:

Curata pieptul de pui de pielite, spala-l, scurge-l bine de apa, apoi taie-l in doua. Fiecare parte se taie astfel incat sa obtii o foaie de carne subtire si mare. Bate carnea cu ciocanul de snitele dupa care presara sare si piper.

chicken_B2

Curata si spala ciupercile si da-le prin masina de tocat impreuna cu parizerul.  In tocatura obtinuta puna jumatate de legatura de patrunjel tocat marunt, oul, pesmetul, maghiranul, sare si piper, dupa gust.

20090913233919 slider-medley

Omogenizeaza bine amestecul, imparte-l in patru si intinde-l pe fiecare din cele 4 foi de piept de pui. Ruleaza pieptul de pui si prinde-l cu scobitori sau leaga rulourile cu ata alimentara.

CITESTE SI: 3 aperitive delicioase usor de preparat

Intr-o tigaie mai mare se topeste untul, se adauga pasta de tomate, se lasa la foc mic 1-2 minute si se stinge cu vinul. Dupa 2-3 minute se adauga supa, foaia de dafin, sare si piper si lasa sosul sa fiarba 5 minute.

Se pun rulourile in sos, se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba la foc mic circa 30 de minute.  Se pune usturoiul tocat marunt si apoi se ia tigaia de pe foc.

SH-1112 Rainbow Chicken Roll

Se taie rulourile felii si se servesc ca aperitiv. Se pot servi si cu piure de cartofi, orez sau legume, dupa ce se presara restul de patrunjel tocat marunt.

Pofta buna!

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Aperitive

To Top