Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

S-a aflat de ce nu s-a ocupat Celine Dion de funeraliile sotului ei

Celine Dion nu s-a ocupat de funeraliile sotului ei, care a murit din cauza cancerului. Motivul pentru care cantareata canadiana a stat departe de pregatiri te va emotiona.

Rene Angelil a murit de cancer, iar, la scurt timp, si fratele artistei avea sa paraseasca lumea tot din cauza acestei boli cumplite.

Ultimul gest al lui Rene fata de Celine Dion este unul impresionat. Acesta a dorit sa ii demonstreze iubirea pana in ultima clipa. Rene presimtea ca va muri motiv pentru care s-a ocupat de propriile funeralii pentru ca sotia lui sa nu poarta aceasta povara dupa moartea sa.

Rene a avut tot timpul grija ca lui Celine sa nu ii lipseasca nimic, sa nu fie afectata de boala lui. Orice minima suferinta era inabusita de cel mai important barbat din viata cantaretei canadiene.

„Rene a fost foarte generos si s-a ocupat el insusi de funeralii in ultimele luni pe care le-a petrecut alaturi de Celine”, a declarat Annie Horth (o prietena de-a cantaretei) pentru revista People.

CITESTE SI: A murit Glenn Frey, fondatorul trupei Eagles, celebra pentru melodia „Hotel California”

CITESTE SI: Totul despre relatia dintre Celine Dion si Rene Angelil

Annie a mai spus pentru cei de la People ca sotul ei i-a usurat foarte mult acest moment dificil care s-a abatut asupra cantaretei, fiind mai impacata si mai calma.

Sotul lui Celine Dion va fi inmormantat vineri, 22 ianuarie 2016, iar Celine Dion nu va participa la ceremonie intrucat nu ar suporta sa isi vada sotul in groapa. Slujba de inmormantare va avea loc la biserica Notre-Dame din Montreal, Canada.

Funeraliile sotului lui Celine Dion vor fi transmise la 3 posturi de televiziune canadiene, intrucat acesta era foarte popular in tara sa.

Sursa foto: mashable.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top