Connect with us

Revistateo.ro

Staruri

S-a măritat Lidia Buble? Fotografia care spune totul

O fotografie postată pe Instagram naște semne de întrebare în ultima zi din an: Lidia Buble s-ar fi căsătorit cu Răzvan Simion, dacă e să ne luăm după poza de mai jos.

„2018 = Familie, dragoste, binecuvântare. Doamne, îți mulțumesc!”, este mesajul postat de Lidia la o fotografie în care apare în rochie de mireasă cu un buchet de flori, într-un peisaj exotic.

Ce a declarat în trecut Lidia despre o eventuală nuntă cu matinalul de la Antena 1

Invitată la emisiunea „Xtra Night Show”, Lidia Buble a vorbit despre vacanța cu iubitul său, dar și despre nuntă.

„Doar ne-am jucat de-a mirele şi mireasa. Este portul lor acolo, în Maldive. Eşafa albă am primit-o toţi când am ajuns. M-aţi prins la cotitură şi acum trebuie să dau din casa. (…) Să ştii că după ce m-am întors din vacanță am fost acasă la Deva, m-am dus să îmi văd familia pentru că îmi era foarte dor de ei.

Primul lucru pe care l-a făcut tati a fost să mă bage într-o cameră și mi-a zis să îi arăt mâinile că a primit un telefon. Mi-a zis că lumea l-a sunat şi l-a felicitat că fata lui s-a căsătorit și el s-a blocat. (…) Încă nu avem nimic pregătit sau plănuit legat de nuntă. Nu vreau să grăbesc lucrurile. Nu vreau să fie nimic forţat.„, a spus Lidia Buble în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”.

„Voi fi o mireasă non-conformistă, normal. Nu știu. Va fi o zi perfectă. Îmi doresc să fie o zi specială alături de familia mea, de prieteni, de oameni dragi.

O zi de sărbătoare cu multă distracție și multă voie bună. Cu siguranță va fi o nuntă foarte mare. Nu cred că în cazul meu se va putea face o nuntă restrânsă.

Eu am un neam foarte mare. Am deja 30 de nepoți și câteva sute de verișori. În neamul nostru, o nuntă restrânsă înseamnă 300 de persoane.

Când nu e restrânsă, e vorba de o nuntă cu 500-600 de persoane. Chiar în vara aceasta, pe 27 mai, se căsătorește ultimul frate al meu, Elisei. Sunt 500 de invitați”, a mărturisit vedeta la o emisiune de televiziune în urmă cu câteva luni.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top