Connect with us

Revistateo.ro

S-a nascut atat de mic, incat purta verigheta tatalui la glezna. N-o sa-ti vina sa crezi cum arata acum!

Stiri

S-a nascut atat de mic, incat purta verigheta tatalui la glezna. N-o sa-ti vina sa crezi cum arata acum!

Acest bebelus era atat de mic, incat purta verigheta tatalui la glezna. Iata cum arata acum!

Trevor Frolek s-a nascut prematur, la doar 23 de saptamani si la nastere a cantarit aproximativ 450 de grame. Nici medicii, nici familia nu au avut speranta ca bebelusul va trai, insa miracolul s-a intamplat! Sa aduci pe lume un copil este poate cea mai mare dintre bucuriile vietii. Cand insa acest fericit eveniment se intampla mai devreme decat ar trebui, grijile si panica incep sa apara.

CITESTE SI: SI-A LASAT COPII LA GRADINITA INSA A RAMAS SOCATA CAND A VENIT SA II IA ACASA

Trevor era atat de mic la nastere, incat tatal sau putea sa ii bage piciorusul prin verigheta. Din fericire, micutul a fost un luptator si a reusit sa supravietuiasca, atunci cand nimeni nu credea ca este posibil un astfel de miracol.

gallery-1438014270-preme

Copilul a fost nevoit sa stea in spital 345 de zile si abia apoi a putut merge acasa cu mama sa. Desi perioada petrecuta la clinica a fost una foarte lunga, bucuria imensa de a-si duce fiul acasa a sters din mintea mamei toate momentele de suferinta si toate temerile.

Acum copilul se simte bine, desi medicii au avertizat familia ca vor exista si zile proaste, caci procesul de dezvoltare este mai lung decat la un baietel complet sanatos. Iata cum arata micutul Trevor dupa un an petrecut in spital!

verigheta

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top