Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

S-a pus la cale asasinarea fostului procuror sef al DIICOT, Alina Bica. DEZVALUIRI CUTREMURATOARE

Un fost consilier al Alinei Bica (fosta sefa a DIICOT) a facut dezvaluiri incredibile in fata procurorilor DNA legate de un plan de asasinare a celei care se ocupa cu combaterea criminalitatii organizate.

Ionut Mihailescu a sustinut in fata procurorilor ca un om de afaceri cunoscut si doi politicieni au pus la cale uciderea procurorului Alina Bica.

„La mine a venit o persoana, a carei identitate refuz sa o precizez in prezența avocatilor, care mi-a spus ca, in municipiul Constanta, la o anumita resedinta de hotel, doi deputati PSD si un important om de afaceri, impreuna cu proprietarul respectivului stabiliment, au discutat despre ‘omorarea lui Bica Alina’, drept razbunare pentru dosarul RAFO.

Considerandu-l pe dl. Tender cel mai influent personaj din lumea businessului, la acel moment, aceea este adevarata ratiune pentru care am ales sa ma duc în respectivul grup de firme.

Domnului Tender i-am prezentat discutia in cauza si, spre surprinderea mea, a luat legatura cu doua din personajele implicate in respectiva discutie, chestionandu-i daca s-au intalnit, daca au discutat ceva, cerandu-le telefonic, in prezenta mea, ‘ba, sa nu faceti fara mine ceva'”, scrie Romaniatv.net.

Alina Bica a fost arestata preventiv in luna noiembrie 2014 fiind acuzata pentru abuz in serviciu in legatura cu retrocedarea frauduloasa a unui teren de 13 hectare, in 2011, pe vremea cand era secretar de stat in Ministerul Justitiei.

Sursa foto: evz.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top